Ophør af Tyverisikring, Backup af kontakter og LinkGuard-funktioner i Norton Mobile Security

Fra og med 9. december 2019 fjernes følgende Premium-funktioner fra Norton Mobile Security Android:

• Tyverisikring1 (Fjernfinding2, Lås enhed, Sletning, Råbealarm, Smugkig2,3, Bortkommet tilstand, Låsning af SIM-kort4)

• Backup af kontakter

• LinkGuard

Følgende ofte stillede spørgsmål besvarer dine spørgsmål i forhold til denne meddelelse.

1 Sms-funktioner som sms-lås, sms-sletning, sms-lokalisering, sms-råbealarm og blokering af sms-beskeder understøttes ikke på Android 4.4 og nyere.

2 Enhed skal have batteristrøm, netværksforbindelse og have placeringsfunktionerne aktiveret.

3 Funktionen Smugkig er ikke tilgængelig i Tyskland.

4 Fungerer ikke på enheder med dobbelt SIM-kort.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v134689712
Operativsystem Android
Sidst ændret: 10/11/2019