Systemkrav til installation og konfiguration af Norton-beskyttelse

For at kunne installere og bruge følgende Norton-beskyttelse skal din enhed som minimum opfylde følgende krav:

Alle vores produkter (undtagen Norton AntiVirus Plus) er midlertidigt ikke tilgængelige i Kina. Vi beklager ulejligheden. Vi arbejder på at supportere produkterne igen, så snart det kan lade sig gøre.

Norton-sikkerhed til digitale enheder

Med Norton-sikkerhed til digitale enheder får du nu avanceret Norton-beskyttelse til dine pc'er, Mac-computere, smartphones og tablets.
Dette er de systemkrav, der gælder for alle abonnementer, som vedrører Norton-sikkerhed til digitale enheder og det eksisterende Norton Security. Pokud máte starší verzi nebo neznáte verzi ochrany Norton, přejděte do centra aktualizace Norton.

Nogle funktioner eller abonnementer kan ikke benyttes på alle platformene.

Windows

Operativsystemer

• Microsoft Windows 11/10 (alle versioner)

• Microsoft Windows 11 i S-tilstand med ARM-processorer

• Microsoft Windows 10 i S-tilstand (32-bit eller 64-bit eller ARM32) version 1803 og nyere

• Microsoft Windows 8/8.1 (alle versioner)

Visse beskyttelsesfunktioner kan ikke bruges i Windows 8-startskærmbrowsere.

• Microsoft Windows 7 (32-bit og 64-bit) med Service Pack 1 (SP 1) eller nyere med SHA2-understøttelse

Nogle af de eksisterende Norton-produkter til sikkerhed til digitale enheder og Norton Secure VPN er ikke kompatible med Windows på ARM-enheder.

Norton Crypto understøttes ikke på Windows 10 i S-tilstand og Windows, der kører på ARM-processorer. Norton Crypto er i øjeblikket kun tilgængelig i USA.

Hardware

• Processor

Til Windows 11/10/8/Vista: 1 GHz

• RAM

Windows 11/10: 2 GB (der kræves mindst 512 MB RAM til gendannelsesværktøjet)

Windows 8/7: 1 GB (32-bit) eller 2 GB (64-bit) (der kræves mindst 512 MB RAM til gendannelsesværktøjet)

• Plads på harddisken

300 MB ledig plads på harddisken

• Grafikkort

Norton Crypto kræver et Nvidia- eller AMD-grafikkort med mindst 6 GB hukommelse.

Understøttede browsere

• Microsoft Internet Explorer 8.0 og nyere (32-bit og 64-bit)1,2

• Mozilla Firefox (32-bit og 64-bit)2

• Google Chrome (32-bit og 64-bit)2

• Microsoft Edge2

Mailtjenester

Understøtter mailscanning i alle POP3-kompatible mailtjenester.

Understøtter AntiSpam

Følgende mailtjenester understøtter antispam:

• Microsoft Outlook 2003 og nyere

Mac

Operativsystemer

• Mac OS X 10.10.x (Yosemite) eller nyere.

I øjeblikket understøttes Norton Family-forældrestyring, Norton AntiSpam og Cloudbackup ikke i Mac OS.

Hardware

De nye versioner af Norton sikkerhed til digitale enheder er kompatible med macOS på Apple Silicon M1 (ARM)-enheder via Rosetta 2-emulatoren.

• Mac-computer med Intel Core 2 Duo-, Core i3-, Core i5-, Core i7- eller Xeon-processor)

• 2 GB RAM

• 300 MB ledig plads på harddisken

• Internetforbindelse til LiveUpdate

Understøttede browsere

• Safari2, 3

• Mozilla Firefox2, 3

• Google Chrome2

Norton Cloudbackup

Norton Cloudbackup fås kun til Windows. Cloudbackup er ikke tilgængelig i alle Norton-abonnementer. Du kan læse om, hvordan du kontrollerer, om dit abonnement inkluderer Cloudbackup, i artiklen Sådan får du vist enheder og tjenester på din Norton-konto.
Operativsystemer
  • Microsoft Windows 11/10 (alle versioner)

• Microsoft Windows 8/8.1 (alle versioner)

• Microsoft Windows 7 (32-bit og 64-bit) med Service Pack 1 (SP 1) eller nyere

Hardware
  • Processor

Til Windows 11/10/8/Vista: 1 GHz

• RAM

Windows 11/10: 2 GB

Windows 8/7: 1 GB (32-bit) eller 2 GB (64-bit)

• Plads på harddisken

300 MB ledig plads på harddisken

Understøttede browsere
  • Microsoft Internet Explorer 8.0 og nyere (32-bit og 64-bit)2

• Mozilla Firefox (32-bit og 64-bit)2

• Google Chrome (32-bit og 64-bit)2

• Microsoft Edge2

Norton Security On-the-Go

Norton Security On-the-Go er i øjeblikket kun tilgængelig i USA.

For at kunne installere og bruge Norton Security On-the-Go skal din computer som minimum opfylde følgende systemkrav:

Windows

Operativsystemer

• Microsoft Windows 11 i S-tilstand med ARM-processorer

• Microsoft Windows 10 i S-tilstand (32-bit eller 64-bit eller ARM32) version 1803 og nyere

Norton 360 for Gamers

Nogle funktioner kan ikke benyttes på alle platformene. Optimeringsbeskeder understøttes ikke i Android, Apple iOS og Mac.

Sikkerhed til digitale enheder på operativsystemer understøttes

Windows

Mac

Android

iOS

• Microsoft Windows 11/10 (alle versioner)

• Microsoft Windows 8/8.1 (alle versioner). Visse beskyttelsesfunktioner kan ikke bruges i Windows 8-startskærmbrowsere.

• Microsoft Windows 7 (32-bit og 64-bit) med Service Pack 1 (SP 1) eller nyere med SHA2-understøttelse

• Den aktuelle og to tidligere versioner af Mac OS.

• Norton Family-forældrestyring, SafeCam- og Cloudbackup-funktioner understøttes ikke.

• Android 6.x eller nyere

Kræver, at Google Play-appen er installeret.

• iPhones og iPads med den aktuelle eller de to tidligere versioner af Apple iOS

Norton 360-mobilapp

Android

Operativsystemer

Norton 360 til Android sælges ikke længere i Kina. Du kan læse mere i Ophør af Norton Mobile Security til Android i Kina

Hardware

Browserunderstøttelse af Webbeskyttelse:

Browserunderstøttelse af my.Norton.com på computere

Browserunderstøttelse af my.Norton.com på mobilenheder

• Android 8.0 eller nyere

Kræver, at Google Play-appen er installeret.

Tilstand med flere brugere understøttes ikke.

• ColorOS 7.1 eller nyere

Kræver, at Google Play-appen er installeret.

• 50 MB ledig plads

• Android-standardbrowser

• Firefox til Android 42.0 eller nyere

• Google Chrome 43,0 eller nyere

• Google Chrome Beta 45.0 eller nyere

• Opera 31.0 eller nyere

• Opera mini 31.0 eller nyere

• Samsung-standardbrowser 5.0 eller nyere

• Facebook 145.0 eller nyere

• Instagram 24.0 eller nyere

• Pinterest 6.52.0 eller nyere

• Snapchat 10.22 eller nyere

• Line 7.16.3 eller nyere

• Google Chrome 14 eller nyere

Inkognito-tilstanden understøttes ikke.

• Microsoft Internet Explorer 7 og nyere

• Mozilla Firefox 5 eller nyere

• Opera 11 eller nyere

• Safari 5 og nyere

• Android-standardbrowser 1.5 eller nyere

• Google Chrome til Mobile 1.0 eller nyere

• Safari 5.1 eller nyere

iOS

Operativsystemer

• iPhones og iPads med den aktuelle eller de to tidligere versioner af Apple iOS

Norton Small Business

Windows

Operativsystemer

• Microsoft Windows 11 (alle versioner)

• Microsoft Windows® 10 (alle versioner undtagen Windows 10 S)

• Microsoft Windows 8.1 (32-bit og 64-bit)

• Microsoft Windows 8 og Windows 8 Pro (32-bit og 64-bit)

• Microsoft Windows 7 (32-bit og 64-bit) med Service Pack 1 (SP 1) eller nyere med SHA2-understøttelse

Hardware

• Processor

Til Windows 11/10/8/Vista: 1 GHz

• RAM

Windows 11/10: 2 GB (der kræves mindst 512 MB RAM til gendannelsesværktøjet)

Windows 8/7: 1 GB (32-bit) eller 2 GB (64-bit) (der kræves mindst 512 MB RAM til gendannelsesværktøjet)

• Plads på harddisken

300 MB ledig plads på harddisken

Understøttede browsere

• Microsoft Internet Explorer 8.0 og nyere (32-bit og 64-bit)1,2

• Mozilla Firefox (32-bit og 64-bit)2

• Google Chrome (32-bit og 64-bit)2

• Microsoft Edge2

Mailklienter

Understøtter mailscanning på alle POP3-kompatible mailklienter.

Understøtter AntiSpam

Følgende mailklient understøtter antispam:

• Microsoft Outlook 2003 og nyere

Mac

Opdateringer til operativsystemet omfatter vigtige sikkerhedsopdateringer, og det er den bedste praksis med hensyn til sikkerhed altid at opdatere til den nyeste version af operativsystemet. Vi anbefaler på det kraftigste, at du opgraderer til den nyeste version af Mac OS X.

Operativsystemer

• Mac OS X 10.10.x (Yosemite) eller nyere.

Hardware

• Mac-computer med Intel Core 2 Duo-, Core i3-, Core i5-, Core i7- eller Xeon-processor)

• 2 GB RAM

• 300 MB ledig plads på harddisken

• Internetforbindelse til LiveUpdate

Understøttede browsere

• Safari2, 3

• Mozilla Firefox2, 3

• Google Chrome2

Mobil

• Android-operativsystemer

• Android 8.1.x eller nyere

• Krav til enheden

Android-tablet eller telefon med 15 MB lagerplads

• Browserunderstøttelse af webbeskyttelse

• Standard internetbrowser i Android

• Google Chrome 18 til Android eller nyere

• Mozilla Firefox til Android 37.0.2 og nyere

• Opera 8.0 eller nyere

• Samsung-standardbrowser 1.0 eller nyere

• Hvis du vil registrere enheden og bruge de netbaserede funktioner i Tyverisikring, skal du have en aktiv internetforbindelse

• iOS-operativsystemer

• iPhones og iPads med den aktuelle eller de to tidligere versioner af Apple iOS

Norton Secure VPN

Fås til Windows, Mac, iOS og Android:
Norton Secure VPN er kompatibel med pc'er, Mac-computere, Android-smartphones og -tablets, iPads og iPhones. Norton Secure VPN kan bruges på det angivne antal enheder – med ubegrænset brug i abonnementsperioden.

Windows

Operativsystemer

• Microsoft Windows 11/10 (alle versioner undtagen Windows 11/10 i S-tilstand)

• Microsoft Windows 8/8.1 (alle versioner)

• Microsoft Windows 7 (32-bit og 64-bit) med Service Pack 1 (SP 1) eller nyere

Nogle af de eksisterende Norton-produkter til sikkerhed til digitale enheder og Norton Secure VPN er ikke kompatible med Windows på ARM-enheder.

Hardware

• Processor

Til Windows 11/10/8/Vista: 1 GHz

• RAM

Windows 11/10: 2 GB

Windows 8/7: 1 GB (32-bit) eller 2 GB (64-bit)

• Plads på harddisken

150 MB ledig harddiskplads

Mac

Operativsystemer

• Mac OS X 10.12.x (Sierra) eller nyere

Hardware

De nye versioner af Norton sikkerhed til digitale enheder er kompatible med macOS på Apple Silicon M1 (ARM)-enheder via Rosetta 2-emulatoren.

• Mac-computer med Intel Core 2 Duo-, Core i3-, Core i5-, Core i7- eller Xeon-processor)

• 2 GB RAM

• 300 MB ledig plads på harddisken

Mobil

Android

Operativsystemer

• Android 6.0 eller nyere

Kræver, at Google Play-appen er installeret.

Krav til enheden

• 100 MB ledig plads

iOS

Operativsystemer

• iPhones og iPads med den aktuelle eller de to tidligere versioner af Apple iOS

Krav til enheden

• 100 MB ledig plads

Norton AntiTrack

Norton AntiTrack findes kun til Windows. Norton AntiTrack er i øjeblikket kun tilgængelig i USA.

For at kunne installere og bruge Norton AntiTrack skal din computer som minimum opfylde følgende systemkrav:

Windows

Operativsystemer

Hardwarekrav

Understøttede browsere

• Microsoft Windows 11/10 (alle versioner undtagen Windows 11/10 i S-tilstand og Windows 11/10, der kører på ARM-processor)

• Processor

Windows 11/10: 1 GHz

• RAM

Windows 11/10: 2 GB (der kræves mindst 512 MB RAM til gendannelsesværktøjet)

• Plads på harddisken

300 MB ledig plads på harddisken

• Microsoft Chromium Edge (version 88 eller nyere)

• Google Chrome

• Mozilla Firefox

Norton Password Manager

For at kunne installere og bruge Norton Password Manager skal din computer som minimum opfylde følgende systemkrav:

Windows

Operativsystemer

• Microsoft Windows 11 (alle versioner)

• Microsoft Windows 10 version 1703 (Creators Update) og nyere

• Microsoft Windows 8.1 (32-bit og 64-bit)

• Microsoft Windows 7 (32-bit og 64-bit) med Service Pack 1 (SP 1) eller nyere

Hardwarekrav

• Processor

• 32-bit eller 64-bit processor på 1 GHz eller hurtigere

• RAM

• 1 GB (32-bit) eller 2 GB (64-bit)

• Plads på harddisken

• 16 GB (32-bit) eller 20 GB (64-bit) ledig plads på harddisken

Understøttede browsere

• Google Chrome4

• Microsoft Edge4

• Mozilla Firefox4

• Microsoft Internet Explorer 115

Der understøttes 32-bit og 64-bit versioner af alle browsere på listen.

Internetforbindelse

• Du skal have en aktiv internetforbindelse for at bruge Norton Password Manager.

Mac

Operativsystemer

• Mac OS X 10.10.x eller nyere.

Understøttede browsere:

• Google Chrome4

• Apple Safari4

• Mozilla Firefox4

Internetforbindelse

• Du skal have en aktiv internetforbindelse for at bruge Norton Password Manager.

Mobil

Android

Operativsystemer og hardware

• Android 5.0 eller nyere

Understøtter Android 2.2 til 4.2 med begrænsede funktioner.

• 550 MHz processor

• 250 MB RAM

• 1,8 MB lagerplads

• Aktiv internetforbindelse

iOS

Operativsystemer

• iOS 11.0 eller nyere

• Aktiv internetforbindelse

Norton Family-forældrestyring

Norton Family-forældrestyring fås til Windows, Android og iOS. Du skal have internetforbindelse for at kunne installere og bruge Norton Family Forældrestyring. Når du har oprettet forbindelse til internettet, kontrollerer Norton Family Forældrestyring automatisk for nye opdateringer og downloader dem.

Windows

Operativsystemer

• Microsoft Windows 11/10 (alle versioner undtagen Windows 11/10 i S-tilstand)

• Microsoft Windows 8/8.1 (alle versioner)6

• Microsoft Windows 7 (32-bit og 64-bit) med Service Pack 1 (SP 1) eller nyere

Hardware

• 300-MHz processor eller kraftigere

• 512 MB ram (minimum 256 MB)

• 200 MB ledig plads på harddisken

Understøttelse af browser

• Microsoft Internet Explorer 9.0 eller nyere 6

• Microsoft Edge (version 88,0 eller nyere)

• Mozilla Firefox4

• Google Chrome4

Mobil

Android

Operativsystemer 7

• Android 8.0 eller nyere10

Tilstand med flere brugere understøttes ikke

Hardware

• 550 MHz processor

• 256 MB RAM

• 3 MB ledig diskplads

Understøttelse af browser

• Norton Family-forældrestyringsbrowser

• Chrome til Android version 18.0.1025123 og nyere8

iOS

Operativsystemer

• Den aktuelle og to tidligere versioner af Apple iOS

Understøttelse af browser

• Norton Family-forældrestyring9

Norton ID Advisor

Norton ID Advisor er kun tilgængelig i Japan.

For at kunne installere og bruge Norton ID Advisor skal din enhed som minimum opfylde følgende krav:

Understøttelse af Windows pc- og Mac-browsere

• Safari 11 eller nyere

• Firefox 66 eller nyere

• Google Chrome 73 eller nyere

• Internet Explorer 11 eller nyere

• Edge 41,1 eller nyere

Understøttelse af apps

• Android 4.4 eller nyere

• iOS 10.3 eller nyere

Understøttelse af browsere på mobilenheder

• Android Chrome 71 eller nyere

• iPhone Safari 11.1 eller nyere

• iPad Safari 11 eller nyere

LifeLock Identity

LifeLock Identity-appen er kun tilgængelig i USA.

For at kunne installere og bruge LifeLock Identity skal din enhed som minimum opfylde følgende krav:

Understøttelse af apps

• Android 5.0 eller nyere

• iOS 10.3 eller nyere

Browser-understøttelse

• Android Chrome 71 eller nyere

• iPhone Safari 11.1 eller nyere

• iPad Safari 11 eller nyere

Norton Identity

Norton Identity-appen er endnu ikke tilgængelig i alle lande.

For at kunne installere og bruge Norton Identity skal din enhed som minimum opfylde følgende krav:

Understøttelse af apps

• Android 5.0 eller nyere

• iOS 10.3 eller nyere

Browser-understøttelse

• Android Chrome 71 eller nyere

• iPhone Safari 11.1 eller nyere

• iPad Safari 11 eller nyere

Norton Privacy Manager

Norton Privacy Manager er kun tilgængelig i USA. Vi understøtter ikke længere computerversionen af Norton Privacy Manager.

Norton Privacy Manager er kun tilgængelig til iOS- og Android-enheder.

Android

Operativsystemer

• Android 6.0 eller nyere

iOS

Operativsystemer

• iPhones eller iPads, der kører version 11.0 eller nyere

Norton Utilities Ultimate

For at kunne installere og køre Norton Utilities Ultimate skal du have administratorrettigheder og en internetforbindelse med høj hastighed, og computeren skal opfylde følgende minimumssystemkrav:

Windows

Operativsystemer

Hardware

Internetforbindelse (til aktivering af programmet og download af produktopdateringer)

• Microsoft Windows 11/10 (alle versioner undtagen Windows 11/10 i S-tilstand)

• Microsoft Windows 8/8.1 (alle versioner undtagen Windows 8 i S-tilstand)

• Microsoft Windows 7 (32-bit og 64-bit) med Service Pack 1 (SP 1) eller nyere

• Processor

Til Windows 11/10/8/Vista: 1 GHz

• Hukommelse

1 GB til 32-bit, 2 GB til 64-bit

• SVGA-video (1024 x 768)

• NET 4.6.2

• Plads på harddisken

100 MB ledig plads på harddisken

Norton Utilities Premium

For at kunne installere Norton Utilities Premium skal din computer som minimum opfylde følgende krav:

Operativsystemer

• Microsoft Windows 11/10 (alle versioner undtagen Windows 11/10 i S-tilstand)

• Microsoft Windows 8/8.111, 12

• Microsoft Windows 7 (32-bit og 64-bit) med Service Pack 1 (SP 1) eller nyere11

Yderligere hardwarekrav

• 100 MB ledig plads på harddisken

• SVGA-video (1024 x 768)

• Cd-drev eller dvd-drev (hvis der ikke installeres via elektronisk softwaredownload)

• Internetforbindelse (til at aktivere produktet og modtage produktopdateringer)13

Norton App Lock

Norton App Lock-appen fås kun til Android-enheder.

Android

Operativsystemer

• Android 4.2 eller nyere

Norton Ad Blocker

Norton Ad Blocker-appen fås kun på iOS-enheder.

iOS

Operativsystemer

• iPhones eller iPads, der kører version 9.0 eller nyere

Norton Clean, fjernelse af spam

Norton Clean-appen til fjernelse af spam fås kun til Android-enheder.

Android

Operativsystemer

• Android 4.1 eller nyere

Norton Device Care

Norton Device Care er kun tilgængelig i USA.

Norton Device Care fås kun til iOS- og Android-enheder.

Android

Operativsystemer

• Android 5.0 eller nyere

iOS

Operativsystemer

• iPhones eller iPads, der kører version 11.4 eller nyere

Norton-tjenester

For at modtage tjenesten kræves en hurtig internetforbindelse og følgende systemkrav. Nogle enheder kan muligvis ikke modtage tjenester, selvom din forbindelse syntes kvalificeret eller din enheds miljø er passende. Kunden skal have adgang på administratorniveau til pc'en eller Mac-computeren.

Norton Computer Tune Up

Windows-operativsystemer

• Microsoft Windows XP SP3 eller nyere, Windows Vista, Windows 7 eller Windows 8

• Microsoft Windows 11/10 (alle versioner) undtagen Windows 11/10 i S-tilstand og Windows, der kører på ARM-processor

Mac-operativsystemer

• Mac OS X 10.5 eller nyere

Norton-kundesupport

Windows-operativsystemer

• Microsoft Windows XP SP3 eller nyere, Windows Vista, Windows 7 eller Windows 8

• Microsoft Windows 11/10 (alle versioner) undtagen Windows 11/10 i S-tilstand og Windows, der kører på ARM-processor

Mac-operativsystemer

• Mac OS X 10.5 eller nyere

Computer Boost

Windows-operativsystemer

• Microsoft Windows XP SP3 eller nyere, Windows Vista, Windows 7 eller Windows 8

• Microsoft Windows 11/10 (alle versioner) undtagen Windows 11/10 i S-tilstand og Windows, der kører på ARM-processor

Mac-operativsystemer

• Mac OS X 10.5 eller nyere

Norton Ultimate Help Desk

Windows-operativsystemer

• Microsoft Windows XP SP3 eller nyere, Windows Vista, Windows 7 eller Windows 8

• Microsoft Windows 11/10 (alle versioner) undtagen Windows 11/10 i S-tilstand og Windows, der kører på ARM-processor

Mac-operativsystemer

• Mac OS X 10.5 eller nyere

Android-operativsystemer

• Android OS version 6.x eller nyere (Google Play-appen skal være installeret)

iOS-operativsystemer

• iOS version 7 eller nyere

Norton Spyware and Virus Removal

Windows-operativsystemer

• Microsoft Windows XP SP3 eller nyere, Windows Vista, Windows 7 eller Windows 8

• Microsoft Windows 11/10 (alle versioner) undtagen Windows 11/10 i S-tilstand og Windows, der kører på ARM-processor

Mac-operativsystemer

• Mac OS X 10.5 eller nyere

Android-operativsystemer

• Android OS version 6.x eller nyere (Google Play-appen skal være installeret)

iOS-operativsystemer

• iOS version 7 eller nyere

Ikke alle Norton-tjenester, der er nævnt ovenfor, er tilgængelige i alle områder eller for alle partnere.

Ikke alle Norton-beskyttelsestilbud, der er nævnt ovenfor, er tilgængelige i alle områder eller for alle partnere.

* Kun til personligt brug eller i husstanden. Har du problemer med at tilføje en enhed? Kontakt vores kundeservice og support.

# Norton understøtter ikke Insider Preview eller Beta-operativsystemer og -programmer.

1 Visse beskyttelsesfunktioner kan ikke bruges i Microsoft Internet Explorer 10.0 og nyere.

2 Efterhånden som det stilles til rådighed af Norton i din abonnementsperiode.

3 Understøtter nuværende udgaver samt de seneste større udgivelser til 32-bit.

4 Nuværende og tidligere versioner.

5 Visse funktioner i andre browsere understøttes ikke.

6Understøtter ikke Metro-browseren.

7 Norton Family Forældrestyring understøttes ikke på disse Android-enheder:

• Huawei

• Amazon-enheder (Kindle/Fire)

• Chromebook

Du kan få mere at vide i Enhedsproducenter eller modeller, som ikke understøttes af Norton Family

8Hvis du vil vide alt om, hvad børnene ser online, skal du bede dem om kun at bruge Norton Family-browseren.

9 Du kan få mere at vide om overvågning af dit barn i Konfiguration af Norton Family på dit barns iPhone eller iPad

10 Funktioner til overvågning af sms'er og opkaldsblokering er i øjeblikket deaktiveret på Android. Du kan få mere at vide i Vigtig opdatering af Norton Familys sms- og opkaldsfunktion

11 Skal som minimum opfylde operativsystemkravene for Windows 7, Windows 8/8.1 og Windows 10/11. Windows 10/11 S er ikke understøttet

12 Produktfunktionerne kan ikke anvendes med Windows 8-startskærmen.

13 Brugeren skal selv oprette en konto hos en internetudbyder og er ansvarlig for betaling af internet- og telefongebyrer.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v133891548
Operativsystem windows, mac, android, ios
Sidst ændret: 01/12/2021