Norton Safe Web Plus-app til Safari

Norton Safe Web Plus tilbyder både Norton Safe Web og Norton Password Manager-funktioner i Safari-browseren. Norton Safe Web advarer dig sammen med Safari om at besøge potentielt farlige websteder og beskytter dig mod skadelig aktivitet. Norton Password Manager hjælper dig med at beskytte alle dine online konti. Det fungerer med Safari og giver de værktøjer, du har brug for til at oprette, gemme og administrere alle dine brugernavne, adgangskoder, kreditkortoplysninger og andre følsomme oplysninger online - sikkert i din egen krypterede, skybaserede boks.

Funktionerne i Norton Safe Web

• Hjælper med at beskytte dig mod at besøge farlige websteder ved hjælp af NortonLifeLock websted-risikoanalyseteknologi.

• Antiphishing-registrering hjælper med at blokere websteder, som foregiver at være legitime tjenester, men som vil stjæle dine oplysninger.

• Scam Insight advarer mod at give betalingsoplysninger til websteder, der kan være svigagtige.

Funktion of Norton Password Manager

• Sikker boks- sikker opbevaring af loginoplysninger m.m. i en privat online boks. Det er ikke længere nødvendigt at skulle huske mange brugernavne og adgangskoder.

• Synkroniser dine data - Hold adgangskoder synkroniseret på tværs af dine computere, mobile enheder og browsere.

• Adgangskodegenerator - hjælper med at oprette nye adgangskoder, der er svære at bryde.

• Indstillinger - kontrollerer hvordan din Safari-udvidelse fungerer.

Understøttet operativsystem og Safari browserversion

• MacOS 10.14.4 med Safari 12 eller nyere

• MacOS 10.13.6 med Safari 13 eller nyere

Hvad sker der med min nuværende Norton Safari-udvidelser til Safari 13?

De aktuelle Norton-udvidelser, der tilbydes til Safari-browsere, understøttes ikke af Apple efter Safari 13-browserversionsopdatering. Derfor tilbyder Norton nye Safari App-udvidelser, der tilbyder lignende beskyttelsesfunktioner. Følgende udvidelser fungerer ikke på Safari 13 og nyere:

• Norton Safe Search (Du kan ikke konfigurere Norton Safe Search som din standardsøgningsudbyder i Safari, da det ikke understøttes af Safari 13 og nyere).

• Norton Safe Web

• Norton Password Manager

For flere oplysninger, læs Safari offentliggører noter om udgave.

Download og installér Norton Safe Web Plus Safari-app udvidelse fra Norton fra Mac

1. I dit Norton fra Mac-produkt skal du klikke på Download i advarselsmeddelelsen.

2. I den downloadede app skal du klikke på Hent og derefter på Installér app.

3. Indtast dine Apple ID-legitimationsoplysninger, og følg instruktionerne på skærmen for at installere Norton Safe Web Plus-appen.

Download og installer Norton Safe Web Plus Safari-app udvidelse fra Mac App store

1. Start Safari.

2. Klik på Safari-udvidelser i menuen Safari.

3. Søg efter Norton Safe Web Plus i vinduet i App Store.

4. I den downloadede app skal du klikke på Hent og derefter på Installér app.

5. Indtast dine Apple ID-legitimationsoplysninger, og følg instruktionerne på skærmen for at installere Norton Safe Web Plus-appen.

Aktivér Norton Safe Web Plus App-udvidelse i Safari

Efter installationen af Norton Safe Web-appen bliver du bedt om at aktivere udvidelserne. For flere oplysninger om hvordan du slår udvidelsen til, læs Aktivér Norton Safe Web Plus app-udvidelse i Safari

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v133762860
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 08/06/2020