Udvidelse af Norton UWP-beskyttelsen til andre enheder

Hvis dit abonnement på Norton Universal Windows Platform (UWP) giver dig ret til flere installationer, kan du udvide Norton-beskyttelsen til andre enheder. Afhængigt af hvor mange installationer, der er til rådighed, kan du sende invitationer ud om at installere Norton og beskytte andre enheder.

Du kan ikke udvide beskyttelsen til andre enheder, hvis du har en prøveversion, eller hvis du har installeret Norton Security On-the-Go1. Abonnement på Norton Security On-the-Go er for en enkelt Windows-enhed.

1Norton Security On-the-Go er i øjeblikket kun tilgængelig i USA. Appen bliver tilgængelig i andre lande på et senere tidspunkt.

Du kan sende downloadlinket som en e-mail, en SMS eller kopiere downloadlinket for at dele det senere.

Send en e-mail-invitation for at installere Norton Security Protection

1. Start Norton.

2. Klik på Beskyt endnu en enhed i vinduet Mit Norton.

3. Indtast en mailadresse, der er adgang til på den anden enhed.

Sørg for, at du angiver en gyldig mailadresse.

4. Klik på .

Norton sender et downloadlink til den indtastede mailadresse.

Downloadlinket er kun gyldigt i 14 dage. Hvis downloadlinket udløber, skal du sende det igen.

5. Åbn mailen på den anden enhed, og følg instrukserne på skærmen for at downloade og installere Norton-tjenesten.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v132991104
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 30/03/2021