Ændring af boksadgangskoder for Norton Password Manager

Du kan kun ændre adgangskoden til Norton Password Manager-boksen via browserudvidelsen eller fra dit Norton-produkt. Du kan ikke ændre boksadgangskoden fra din mobilenhed.

Skift adgangskoden til Norton Password Manager-boksen fra en browserudvidelse

1. Åbn browseren.

2. Klik på Norton Password Manager -ikonet øverst til højre i browseren.

3. Klik på Åbn boks i det pop op-vindue, der vises.

4. Indtast adgangskoden til boksen i vinduet Lås boksen op, og klik på Åbn boks.

5. I Norton Password Manager-vinduet skal du klikke på og klik så på Indstillinger.

6. I vinduet Password Manager under Adgang til boks, klikkes på Skift boksadgangskode.

7. På siden Skift adgangskode til boksen skal du følge instruktionerne på skærmen og klikke på Gem.

Skift adgangskoden til Norton Password Manager-boksen fra Norton

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Dobbeltklik på Internetsikkerhed i Norton-hovedvinduet, og klik derefter på Password Manager.

3. Klik på ikonet for Indstillinger nederst i Norton Password Manager -vinduet.

4. Klik på fanen Sikkerhed.

5. Klik på Skift adgangskode til boksen på linjen Adgangskode til boksen.

6. Skriv den nuværende adgangskode og den nye adgangskode i vinduet Skift adgangskode til boksen, og bekræft den nye adgangskode.

7. Klik på OK.

8. Klik på OK i dialogboksen, hvor du skal bekræfte.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v132288114
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 26/08/2020