Få mere at vide om Norton Security Ultra

Norton Security Ultra inkluderer sikkerhedsbeskyttelse, 25 GB backup, administration af adgangskoder og familiefunktioner1.

Vigtigste funktioner og fordele

• Én løsning, der hjælper med at beskytte alle dine enheder2

• Norton Password Manager - Giver dig de værktøjer, du har brug for til at hjælpe dig med at generere, gemme og administrere dine adgangskoder, kreditkortoplysninger og andre legitimationsoplysninger online - mere sikkert.

• Norton Safe Web4 - advarer dig om usikre websteder, før du åbner dem.

• Norton Family Premier1 - et værktøj, som hjælper dine børn med at navigere mere sikkert på internettet - er inkluderet i abonnementet.

• Automatisk onlinebackup til pc5 - giver dig mulighed for automatisk sikkerhedskopiering af op til 25 GB billeder, film og filer, som du vælger på pc'en, til Nortons beskyttede onlinelager

• Giver beskyttelse mod virus, spyware, malware og andre onlinetrusler

• Hjælper dig med at undgå usikre websteder og mistænkelige downloads

• Gør det muligt at flytte beskyttelse fra én enhed til en anden

• Giver dig mulighed for at tilføje mere beskyttelse, efterhånden som du får flere enheder2,3

• Hjælper med at lokalisere mistede eller stjålne smartphones og tablets2

Enheder dækket af Norton Security Ultra

Med Norton Security Ultra kan du beskytte et ubegrænset* antal enheder, og det kan installeres på flere operativsystemer2.

Fjern licensen fra en computer, du ikke bruger

1. Log ind på din konto.

Hvis du har fået dit produkt fra en tjenesteudbyder, skal du bruge linket til partner-login og partnerudfordringskoden eller et 4-cifret partnerenheds-ID, som du har modtaget i din velkomstmail.

2. På siden Mit Norton skal du holde musen over kontoikonet eller billedet og klikke på Administrer mine abonnementer.

3. Klik på Hjælp og derefter på Administrer licens.

4. På siden Administrer enhed skal du vælge den enhed, som du ikke længere bruger, og derefter klikke på Fjern licens.

5. Klik på Ja for at bekræfte.

6. Hvis du vil installere Norton på en ny enhed, skal du klikke på Installer nu og følge vejledningen på skærmen.

Installer Norton Security Ultra på flere enheder

Fjern enheder, som du ikke længere bruger, og tilføj en ny enhed i stedet.

Du kan logge på din konto og administrere de forskellige installationer på dine enheder.

Hvis du ikke er i stand til at installere dit Norton Security Ultra-abonnement på yderligere enheder, skal du kontakte Kundeservice og support.

1 Norton Family Premier og automatiske backupfunktioner understøttes ikke på Mac®.

2 Pc'er, Macs, Android, iPads® og iPhones®. Nogle funktioner kan ikke benyttes på alle enheder og platforme.

3 Kun til personligt brug eller i husstanden. Har du problemer med at tilføje en enhed? Kontakt Kundeservice og support.

4 Norton Safe Search, Norton Safe Web onlinebrowserfunktioner er ikke eksklusive funktioner i Norton Security Ultra, men er uafhængigt tilgængelige online uden betaling.

5 Kræver, at du har et internet-/dataabonnement til enheden, og at enheden er tændt.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v131745062
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sidst ændret: 29/03/2021