Kørsel af brugerdefinerede opgaver

Norton kontrollerer automatisk computeren og vælger de bedste indstillinger til at beskytte computeren. Du kan dog køre nogle specifikke opgaver. Du kan vælge de opgaver, der skal køres, ved at bruge de tilgængelige funktioner i vinduet Brugerdefinerede opgaver.

Norton giver dig mulighed for at vælge din egen kombination af opgaver til en engangsscanning. Du kan køre LiveUpdate, lave backup af dine data, rydde browserhistorikken og frigøre diskplads ved at rydde op på harddisken samt optimere diskene.

Kørsel af brugerdefinerede opgaver

1. Dobbeltklik på Sikkerhed i hovedvinduet i Norton, og klik derefter på Scanninger.

2. I vinduet Scanninger under Scanninger og opgaver skal du klikke på Brugerdefineret opgave og derefter klikke på Gå til.

3. I vinduet Brugerdefinerede opgaver skal du markere de opgaver, som du vil køre.

Hvis du vil markere alle opgaverne, skal du markere Opgaver.

4. Klik på Gå til.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v13139280_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 14/09/2016