Kørsel af en hurtig scanning

En hurtig scanning hjælper dig med at scanne de mulige virusinficerede områder på en computeren, som ofte angribes af virus andre sikkerhedsrisici. Da det ikke er hele computeren, der scannes, tager det ikke så lang tid som en komplet systemscanning.

Når computeren er inaktiv, kører Norton-tjenesten en Hurtig scanning, hvis der findes en definitionsopdatering.

Kørsel af en hurtig scanning

1. Dobbeltklik på Sikkerhed i hovedvinduet i Norton, og klik derefter på Scanninger.

2. Klik på Hurtig scanning i vinduet Scanninger under Scanninger og opgaver.

3. Klik på OK.

4. Gør et af følgende i vinduet Oversigt over resultater :

• Hvis der ikke er nogen elementer, der kræver din opmærksomhed, skal du klikke på Udfør.

• Hvis der er elementer, der kræver din opmærksomhed, skal du gennemse risikoen i vinduet Registrerede trusler.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v13139240_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/09/2016