Fjernelse af trusler, hvis enheden er i fare

Norton-programmet downloader automatisk definitionsopdateringer med jævne mellemrum og beskytter computeren mod de nyeste virus og ukendte trusler. Desuden overvåger Norton-programmet dine internetaktiviteter, så computeren er beskyttet mod internetbaserede trusler, som udnytter softwaresårbarheder.

Der kan imidlertid opstå sikkerhedsproblemer, hvor du skal beslutte, hvad der skal gøres.

Hvis du mener, at computeren er inficeret med virus eller skadelig software, kan du gøre følgende:

Hurtig scanning

Hjælper dig med at scanne de mulige virusinficerede områder på en computeren, som ofte angribes af virus andre sikkerhedsrisici.

Da det ikke er hele computeren, der scannes, tager det ikke så lang tid som en Komplet systemscanning.

Komplet systemscanning

Kontrollerer alle bootblokke, filer og programmer, der kører på computeren, for virus og spyware.

Det betyder, at der scannes flere filer, når du foretager den komplette systemscanning med administratorrettigheder end som almindelig bruger. Denne scanning kan tage længere tid end de andre scanninger.

Brugerdefineret scanning

Scanner en fil, en mappe, et drev eller et flytbart drev, som du vælger. Du kan også oprette din egen scanning og planlægge, at den skal køre på et bestemt tidspunkt.

Brugerdefineret opgave

Søger efter sårbarheder og risici og beskytter computeren ved at køre følgende:

• LiveUpdate

• Midlertidige internetfiler fra Internet Explorer

• Midlertidige Windows-filer

• Oversigt i Internet Explorer

• Diskoptimering

• Backup

Backupfunktionen findes muligvis ikke i alle Norton-programmer.

Når du højreklikker på en mappe, vises genvejsmenuen med Norton-produktets navn og muligheden Scan nu. Du kan bruge denne indstilling til at scanne en bestemt fil eller mappe. Norton Insight-scanningen udføres samtidig med denne scanning. Denne indstilling scanner en fil ved hjælp af lokale definitioner og definitioner, som hostes i skyen.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v13139206_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 08/09/2016