Sådan kontrollerer du den seneste dato for sikkerhedsopdateringerne

Sikkerhedsopdateringer indeholder oplysninger, som giver Norton-programmet mulighed for genkende og advare dig om forekomsten af en bestemt virus eller sikkerhedstrussel. Den kan også opgradere produktet, så der kommer en ekstra funktion til og programmets ydeevne forbedres. Norton-programmet viser den dato, hvor du sidst har opdateret sikkerhedsfunktionerne.

Sådan kontrollerer du, hvornår sikkerhedsfunktionerne sidst blev opdateret

1. Klik på Sikkerhed i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Markér datoen ved siden af Sikkerhedsopdateringer under sikkerhedsstatusindikatoren.

3. Hvis datoen er ældre end én eller to dage, skal du køre LiveUpdate med det samme.

Sådan køres Norton LiveUpdate manuelt

Om Norton LiveUpdate

Om sikkerhedsopdateringer

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v13139172_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 07/01/2015