Lær Norton-programmet at kende

Norton er dokumenteret driftssikker og er den hurtigste og letteste samlede løsning til beskyttelse af din computer og alle dine onlineaktiviteter. Det sørger for beskyttelse mod virus, orme, hackere og botnet. Det giver beskyttelse mod identitetstyveri online, beskytter vigtige filer og sørger for, at din computer er optimeret og kører med maksimal ydeevne.

Norton-programmet er fuldautomatisk og nemt at bruge. Norton Security arbejder ubemærket i baggrunden for at bevare den samlede systemintegritet med minimal påvirkning af computerens ydeevne. Norton-programmets tilbyder en uovertruffen kombination af ydeevne og beskyttelse og hjælper med at sikre, at du får det maksimale ud af din computer og din onlineoplevelse.

Norton sørger for komplet beskyttelse, der omfatter følgende funktioner:

Sikkerhed

Beskytter dig mod virus, spyware og ukendte trusler.

Du kan udføre følgende type scanninger:

• Computerscanning : Indeholder Hurtig scanning, Komplet systemscanning og brugerdefinerede scanninger, der hjælper dig med at finde og fjerne alle typer af virus, spyware og andre sikkerhedstrusler.

• Norton Power Eraser-scanning : Scanner computeren for malware.

Identitet

Beskytter mod onlineidentitetstyveri vha. antiphishing, administration af adgangskoder og Norton Safe Web-funktionerne.

Identity Safe gør det muligt at gemme og administrere dine følsomme oplysninger, f.eks. din adresse, loginoplysninger, adgangskoder og kreditkortoplysninger.

Funktionen Anti-phishing og Norton Safe Web beskytte dig mod phishing-angreb.

Backup

Beskytter vigtige filer med en backup- og gendannelsestjeneste

En af de vigtigste måder at beskytte de værdifulde data på computeren på er at backupkopiere filerne regelmæssigt. Hvis du mister dine data, giver Norton-programmet dig mulighed for at gendanne dem, når du ønsker det.

Backupfunktionen findes muligvis ikke i alle Norton-programmer.

Ydeevne

Indeholder følgende funktioner, der forbedrer computerens ydeevne:

• Optimer disk : defragmenterer harddisken og frigør plads.

• Filoprydning : Sletter uønskede, midlertidige filer, herunder filer, der er efterladt af internetbrowseren, internetsøgeord og andre midlertidige filer.

• Startstyring : Hjælper dig med at administrere og kontrollere hvilke programmer, der er konfigureret til at starte samtidig med computeren.

• Grafer : Viser de vigtige systemaktiviteter, som er udført i den seneste måned. Aktiviteterne omfatter programinstallationer, download af programmer, diskoptimering, registrering af trusler, advarsler ang. ydeevne og hurtige scanninger.

Automatisk LiveUpdate sørger for at computeren er beskyttet med de seneste definitions- og programopdateringer. Med Diskret tilstand kan du tilbageholde advarsler og beskeder, mens du udfører vigtige opgaver på computeren.

Hvis du har problemer med at konfigurere Norton-programmet, kan du få mere hjælp. Norton-programmet indeholder brugervenlige supportfunktioner. Du kan bruge vinduet Norton AutoFix til at åbne supportwebstedet eller søge på Symantec Knowledge Base for at finde løsninger på dit problem.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v13139152_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 08/09/2016