Opret en stærk adgangskode ved hjælp af Norton-adgangskodegeneratoren

En af de vigtigste måder at forhindre computersikkerhedsbrud på er brugen af en stærk adgangskode. Svage adgangskoder kan gættes eller knækkes inden for få sekunder ved hjælp af den moderne computerkraft, der er tilgængelig på en simpel bærbar computer.

Med adgangskodegeneratoren i Norton Password Manager kan du oprette sikre adgangskoder, som er svære at bryde eller gætte. Når du opretter et nyt login, kan du bruge adgangskodegeneratoren til at oprette sikre adgangskoder.

For at oprette en sikker adgangskode ved hjælp af adgangskodegeneratoren skal du vælge et af følgende:

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v130586296
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 16/04/2021