Installer Norton sikkerhed til digitale enheder UWP-app på Windows 10

Følg denne vejledning fra din UWP-enhed (Universal Windows Platform) for at downloade og installere Norton Security Protection eller Norton Security On-the-Go fra Microsoft Store.

Norton Security On-the-Go er i øjeblikket kun tilgængelig i USA. Appen bliver tilgængelig i andre lande på et senere tidspunkt.

TRIN 1

Hent Norton-sikkerhed til digitale enheder-appen fra Microsoft Store

1. På din enhed med UWP skal du starte Microsoft Store-appen.

2. Søg efter Norton Security.

3. I det søgeresultat, der vises, skal du vælge den app, der opfylder dit krav:

• Norton Security Protection

• Norton Security On-the-Go

4. På Microsoft Store-siden for Norton skal du klikke på Hent og installere appen.

TRIN 2

Aktivering af appen Norton-sikkerhed til digitale enheder

• Vælg en af følgende muligheder, afhængigt af dit abonnement:

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v130433626
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 30/03/2021