Lås op for din Norton Password Manager-boks med Mobiloplåsning

Med funktionen Mobiloplåsning kan du låse op for din Password Manager-boks i en browser ved at acceptere en besked på din mobilenhed i stedet for manuelt at indtaste adgangskoden til boksen. Hver gang du på din computer starter en browser med Norton Password Manager-udvidelsen installeret, sendes der en automatisk anmodning om oplåsning af boksen til din registrerede mobilenhed. Når du har godkendt oplåsningsanmodningen på mobilenheden, låses der automatisk op for boksen i browseren.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v128979256_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sidst ændret: 08/01/2019