Konfigurer Mobiloplåsning til Norton Password Manager

Med funktionen Mobiloplåsning kan du låse op for din Password Manager-boks i en browser ved at acceptere en besked på din mobilenhed. Hver gang du på din computer starter en browser med Norton Password Manager-udvidelsen installeret, sendes der en automatisk anmodning om oplåsning af boksen til din registrerede mobilenhed. Når du har godkendt oplåsningsanmodningen på mobilenheden, låses der automatisk op for boksen i browseren.

Hvis du vil vide mere om funktionen Mobiloplåsning i Norton Password Manager, skal du se Læs mere om Mobiloplåsning i Norton Password Manager.

Hvis du har glemt adgangskoden til din boks, kan du nulstille den i Norton Password Manager-appen. Du kan læse mere om, hvordan du nulstiller adgangskoden til boksen, i Nulstil adgangskoden til Norton Password Manager-boksen på din mobilenhed.

For at konfigurere Mobiloplåsning skal du vælge et af følgende, afhængigt af dit operativsystem:

Video: How to setup and use Mobile Unlock

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v128979256
Operativsystem Windows, mac, android, ios
Sidst ændret: 13/10/2021