Norton Security-værktøjslinjen i Google Chrome

Norton Security-værktøjslinjeudvidelsen til Chrome er blevet erstattet af nogle nye udvidelser:

• Norton Safe Web: Advarer om potentielt usikre websteder, viser sikkerhedsvurderinger af websteder, indeholder antiphishing-funktioner og viser sikkerhedsanmærkninger for søgeresultater.

• Norton Password Manager: Giver adgang til onlinebokse og funktioner til administration af adgangskoder.

Den nye udvidelse understøtter ikke lokale bokse. Du kan få flere oplysninger i Understøttelsen af lokale Norton Password Manager-bokse i Google Chrome ophører.

Vi anbefaler, at du installerer alle de Norton-udvidelser, der er til rådighed, for at optimere onlinebeskyttelsen. Gå ind på siden Browserbeskyttelse, og installer alle Norton-udvidelserne.

Den gamle Norton Security-værktøjslinje

Den nye Norton Safe Web-udvidelse

Ny Norton Password Manager-udvidelse

Hvorfor sker det her?

I den nærmeste fremtid vil Google Chrome ikke længere understøtte den teknologi, der anvendes til Norton Security-værktøjslinjen. Der kommer udvidelser med nyere teknologi til onlinebeskyttelse af Norton-kunder.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v128445629_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 05/10/2018