Flere oplysninger om Norton Safe Web

Når du surfer på internettet, beskytter Norton dig bedre end nogen sinde med Norton Safe Web.

Installer Norton Safe Web i nogle få nemme trin, og du får straks den nyeste, avancerede Norton-beskyttelse til Google Chrome. Du vil også være klar til at modtage opdateringer til innovative beskyttelsesfunktioner i browseren i fremtiden.

Norton Safe Web beskytter mod identitetstyveri og onlinesvindel ved at advare dig om skadelige websteder, når du søger, køber varer eller surfer på nettet. Funktionen viser sikkerhedsvurderinger af websteder, indeholder antiphishing-funktioner og viser sikkerhedsanmærkninger for søgeresultater.

Klik på Opdater, og følg vejledningen til, hvordan du installerer udvidelsen Norton Safe Web fra Chrome webshop.

Den nye Norton Safe Web-udvidelse

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v128445629_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 19/03/2019