Flere oplysninger om Norton Safe Web

Norton Security-værktøjslinjen er blevet erstattet af Norton Safe Web-udvidelsen.

Norton Safe Web viser sikkerhedsvurderinger af websteder, indeholder antiphishing-funktioner og viser sikkerhedsanmærkninger for søgeresultater. Den beskytter også mod identitetstyveri og onlinesvindel ved at advare dig om skadelige websteder, når du søger, køber varer eller surfer på nettet.

Klik på Opdater, og følg vejledningen til, hvordan du installerer udvidelsen Norton Safe Web fra Chrome webshop.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v128445629
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 21/02/2020