Fjern Trojan.Zacinlo fra computeren

I dette dokument kan du læse om, hvordan du fjerner Trojan.Zacinlo-truslen fra din computer. Du kan fjerne truslen ved at køre LiveUpdate og derefter installere sikkerhedsopdateringen. Kør derefter en Komplet systemscanning

TRIN 1

Kør LiveUpdate

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Dobbeltklik på Sikkerhed, og klik derefter på LiveUpdate.

3. Klik på Anvend nu for at installere den opdatering, du har hentet.

4. Klik på Genstart nu for at genstarte computeren.

TRIN 2

Kør en Komplet systemscanning

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Dobbeltklik på Sikkerhed, og klik derefter på Scanninger.

3. Vælg Komplet systemscanning, og klik på Ok i vinduet Scanninger.

4. Klik på Afslut, når scanningen er færdig.

5. Genstart computeren.

Hvis problemet ikke er løst, skal du gå til trin 3.

TRIN 3

Kør en scanning med Norton Bootable Recovery Tool

1. Sæt gendannelsesmediet i (dvd eller USB-enhed med Norton Bootable Recovery Tool), og tænd eller genstart derefter computeren.

2. Du går ind i BIOS ved at trykke på nøglen, der vises på skærmen lige efter, at computeren genstarter.

3. Vælg den dvd eller det USB-drev, hvor du har oprettet Norton Bootable Recovery Tool på, og tryk derefter på Enter.

Hvis du bruger en maskine med UEFI, skal du vælge genoprettelsesmediet under Legacy Boot i stedet for UEFI Boot. Gendannelsesmediet er den dvd eller det USB-drev, som Norton Bootable Recovery Tool er oprettet på.

4. Norton Bootable Recovery Tool starter automatisk efter en nedtælling.

Hvis startmenuen vises på siden Velkommen til NBRT, skal du vælge Start.

Hvis opstarten ikke går i gang, skal du vælge Start (Grundlæggende video).

5. I rullelisten Vælg sprog skal du vælge sprog og klikke på OK.

6. Læs licensaftalen, og klik derefter på Acceptér.

7. Klik på Start scanning.

8. I vinduet Scanning fuldført kan du gennemse scanningsresultaterne.

Som standard vælges handlingen afhjælpning for alle registrerede trusler. Du kan også vælge en passende handling for hver enkelt af truslerne.

Gennemse scanningsresultaterne grundigt, inden du fjerner truslerne, da de filer, der bliver fjernet, ikke kan gendannes.

9. Klik på Løs.

10. Klik på OK i vinduet Bekræftelse.

11. I vinduet Afhjælpning skal du klikke på Fortsæt.

12. Klik på Genstart.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v128258207_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 06/11/2018