Fejl: "Fejl 2: Aktiveringsnøgle ikke genkendt ...", når du aktiverer Norton Utilities Premium

Den indtastede aktiveringsnøgle kan ikke bruges til at aktivere programmet. Indtast din produktnøgle igen. Være meget omhyggelig med at indtaste den præcist, som den er vist.

Produktnøglen til Norton Utilities Premium er forskellig fra produktnøglen til din Norton-beskyttelse.

Aktivér Norton Utilities Premium

1. Log på Norton.

2. Du kan finde produktnøglen under Norton Utilities Premium på siden Mit abonnement.

Notér eller kopiér produktnøglen.

3. Start Norton Utilities Premium.

4. Klik på Aktivér nu i Norton-vinduet.

5. Indtast Norton Utilities Premium-nøglen, og klik på Aktivér nu.

Almindelige fejl ved indtastning af produktnøgle

• Mellemrum i produktnøglen forårsager en fejl.

• Sørg for, at du indtaster licensoplysningerne for Norton Utilities Premium. Licensinformation for et Norton-produkt kan ikke udskiftes med et andet Norton-produkt.

• Hvis der stadig vises en meddelelse om, at licensoplysningerne er forkerte eller ugyldige, skal du kontrollere, at du har indtastet licensoplysningerne nøjagtigt som vist.

Nogle tegn (f.eks. tallet 0 og bogstavet O) kan se meget ens ud. Dobbelttjek gerne følgende: bogstaverne O, l (lille l), I (stort I); og tallene 0 (nul) og 1 (et).

Hvis problem forsætter, skal du kontakte Kundeservice og support.

Kontakt os

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v128150248
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 26/06/2020