Andre produkter

Automatisk ændring af adgangskoder

Funktionen til automatisk ændring af adgangskoder i Password Manager understøtter automatisk ændring af adgangskoder til flere websteder, uden at du skal forlade appen. I øjeblikket understøtter funktionen til automatisk ændring af adgangskoder websteder som Google, Facebook, Amazon, Twitter, LinkedIn, Costco, PayPal, Yahoo og Wikipedia.

Du må ikke lukke fanen eller åbne indholdet i fanen, mens adgangskoden ændres automatisk. Du må ikke skifte fane, da det kan forstyrre den automatiske ændring af adgangskoden.

Hvornår kræver den automatiske ændring af adgangskoden brugerens indgriben?

Hvis totrinsbekræftelse er aktiveret for en login-side, skal du angive de relevante oplysninger på login-siden, før du kan bruge funktionen til automatisk ændring af adgangskoder.

Hvordan fungerer automatisk ændring af adgangskoder?

Funktionen virker på den måde, at den logger direkte på webstederne og genererer en sikker adgangskode på dine vegne. De nye adgangskoder genereres lokalt af Password Manager og overføres via en sikker metode. De nye adgangskoder gemmes i Norton Password Manager-boksen, som kun du har adgang til.

Der vises en grøn overskrift på fanen, når funktionen til automatisk ændring af adgangskoder har opdateret adgangskoden til et websted.

Der vises en rød overskrift på fanen, hvis funktionen til automatisk ændring af adgangskoder ikke kan opdatere adgangskoden til et websted.

Når adgangskoden er blevet ændret automatisk, burde du kunne se et højere procenttal for adgangskodens styrke. Sikkerhedskontrolpanelets klassificering bliver også højere, når adgangskoden er blevet ændret automatisk.

Hvad er kategorien Arkiveret login?

Kategorien Arkiveret indeholder to forskellige typer logins.

Når funktionen til automatisk ændring af adgangskoder ændrer din adgangskode, gemmes der samtidig en sikkerhedskopi af din gamle adgangskode. Disse logins navngives som følger: <websitename> Autochange-backup <dato klokkeslæt>.

Hvis der opstår en fejl i funktionen til automatisk ændring af adgangskoder efter et forsøg på at ændre en adgangskode til et websted, gemmes et sådant login sammen med den nye adgangskode og navngives som følger: <websitename> Autochange Fail <dato klokkeslæt>.

Du kan slette disse logins, hvis du ikke har brug for at gemme de gamle adgangskoder.

Relaterede løsninger

Løsningen gjorde det nemt for mig at håndtere problemet.

Ja Nej

Hjælp os med at forbedre denne løsning.

Tak, fordi du hjalp os med at forbedre oplevelsen.

Hvad ønsker du at gøre nu?

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v127948823
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 29/05/2019