Sikkerhedskontrolpanel

Sikkerhedskontrolpanelet i Norton Password Manager viser, hvor effektive de logins og adgangskoder, der opbevares i cloudboksen, er. Det giver dig mulighed for at øge adgangskodernes styrke, så du kan hjælpe med at forbedre sikkerhedsklassificeringen og øge onlinesikkerheden.

Sikkerhedskontrolpanelet findes på nuværende tidspunkt i en betaversion. Der vil komme løbende opdateringer i form af nye funktioner og forbedringer af brugergrænsefladen og kompatibiliteten. Du kan prøve sikkerhedskontrolpanelet og dele din feedback på Norton Community.

Sådan starter du sikkerhedskontrolpanelet

1. Klik på ikonet for Norton Password Manager -udvidelsen øverst til højre i webbrowseren.

2. Klik på Min boks i den menu, der vises.

3. Find sundhedsalarmen i sikkerhedskontrolpanelet, og klik på Vis eller Løs nu.

Sundhedsalarmen i sikkerhedskontrolpanelet er grøn, orange eller rød, afhængigt af sikkerhedskontrolpanelets klassificering.

Copyright © 2018 Symantec Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Symantec, Symantec-logoet, Checkmark-logoet, Norton og Norton by Symantec er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende Symantec Corporation eller dets associerede selskaber i USA og andre lande. Google Chrome er varemærker tilhørende Google, LLC. Andre navne kan være varemærker tilhørende deres respektive ejere.

Relaterede løsninger

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v127392028
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 09/05/2019