Overvågning og opdatering af adgangskoder i sikkerhedskontrolpanelet

Sikkerhedskontrolpanelet i Norton Password Manager viser status for de loginoplysninger og adgangskoder, der opbevares i cloudboksen. Det giver dig mulighed for at øge adgangskodernes styrke, så du kan hjælpe med at forbedre sikkerhedsklassificeringen og øge onlinesikkerheden.

Du kan læse mere om klassificeringer i sikkerhedskontrolpanelet i Forbedring af sikkerhedskontrolpanelets klassificering i Norton Password Manager

Hvis du vil vide mere om, hvordan du tilføjer nye login til din Password Manager-boks, skal du seTilføj logins i Norton Password Manager

Copyright © 2020 NortonLifeLock Inc. Alle rettigheder forbeholdes. NortonLifeLock, NortonLifeLock-logoet, Checkmark-logoet, Norton, LifeLock og Lockman-logoet er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende NortonLifeLock Inc. eller dets associerede selskaber i USA og andre lande. Google Chrome er varemærker tilhørende Google, LLC. Andre navne kan være varemærker tilhørende deres respektive ejere.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v127392028
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 23/07/2021