Tilføj et barn til Norton Family-kontoen

Hvis du vil føje et barn til kontoen og overvåge aktiviteterne, skal du oprette en børneprofil og derefter knytte barnet til en enhed. Hvis du vil knytte barnet til en Windows-pc, skal du oprette en separat brugerkonto, som barnet kan logge på med. Det gør det muligt at overvåge hvert barn separat i Norton Family og at fastsætte husregler baseret på hvert barns alder.

Du kan føje op til 15 børn til din familiekonto.

Du kan tilføje et barn via Norton-webstedet eller Norton Family-appen til forældre.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v127086880
Operativsystem Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 03/07/2019