Ofte stillede spørgsmål: Norton Password Manager

Vores opgave er at give vores kunder en effektiv beskyttelse mod virus, malware, onlinesporing, angreb på private wi-fi-netværk, identitetstyveri m.m. For bedre at kunne udføre denne opgave ændrer vi nogle af vores produkt- og funktionsnavne, så de endnu tydeligere afspejler deres funktionalitet og den rolle, de spiller i at give dig den bedst mulige beskyttelse mod de digitale trusler.

Fra og med september 2018 ændrer vi navnet på vores sikkerhedsprodukt Norton Identity Safe til Norton Password Manager. Du vil fortsat have alle de samme funktioner og fordele, du har i øjeblikket, og vil få samme support fra vores medlemstjenester og vores supportteam.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v127051054
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 03/06/2019