Deaktiver eller aktivér Nortons-tjenesten Hurtigknapper

I vinduet Indstillinger kan du aktivere eller deaktivere følgende Kvikkontroller -tjenester:

• Diskret tilstand

• Backup

• Statusindikatorer for backup

• Automatisk LiveUpdate

• Dynamisk firewall

• Norton Manipulationssikring

Du bør lade alle andre tjenester end Diskret tilstand være aktiverede.

Sådan aktiverer eller deaktiver du tjenesterne Kvikkontroller

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton.

3. Under Hurtigknapper i vinduet Indstillinger skal du gøre et af følgende:

• Hvis du vil aktivere en tjeneste, skal du markere dens afkrydsningsfelt.

• Hvis du vil deaktivere en tjeneste, skal du fjerne markeringen fra dens afkrydsningsfelt.

Hvis der vises en advarsel eller en meddelelse, skal du vælge varigheden i rullemenuen og dernæst klikke på OK.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v12686692_ns_backup_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/08/2018