Deaktiver eller aktivér Nortons-tjenesten Hurtigknapper

I vinduet Indstillinger kan du aktivere eller deaktivere følgende Kvikkontroller -tjenester:

• Diskret tilstand

• Backup

• Statusindikatorer for backup

• Automatisk LiveUpdate

• Dynamisk firewall

• Norton Manipulationssikring

Du bør lade alle andre tjenester end Diskret tilstand være aktiverede.

Sådan aktiverer eller deaktiver du tjenesterne Kvikkontroller

1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Under Kvikkontroller i vinduet Indstillinger skal du gøre et af følgende:

• Hvis du vil aktivere en tjeneste, skal du markere dens afkrydsningsfelt.

• Hvis du vil deaktivere en tjeneste, skal du fjerne markeringen fra dens afkrydsningsfelt.

Hvis der vises en advarsel eller en meddelelse, skal du vælge varigheden i rullemenuen og dernæst klikke på OK.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v12686692_ns_backup_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 18/06/2018