Norton-vedligeholdelsestilstand til Windows XP og Windows Vista

Fra juni 2018 overfører Norton Windows XP- og Windows Vista-versionerne af sin klientsikkerhedssoftware til vedligeholdelsestilstand. Denne artikel indeholder oplysninger om, hvilken betydning det kan få for dig.

Hvorfor bliver Windows XP og Windows Vista overført til vedligeholdelsestilstand?

• Microsofts support til Windows XP og Windows Vista ophørte i henholdsvis 2014 og april 2017.

• Microsoft udgiver ikke softwareopdateringer, som kan forbedre stabiliteten og sikkerheden i Windows, til de Windows-versioner, der ikke længere understøttes.

• Det bliver stadig vanskeligere for udviklere af software som Norton by Symantec at tilbyde forbedrede funktioner til operativsystemer, der ikke understøttes.

Hvad betyder "vedligeholdelsestilstand"?

• Vedligeholdelsestilstand betyder, at Nortons klientsikkerhedssoftware, der er installeret på Windows XP og Windows Vista, stadig kan udnytte bestemte tjenester, f.eks. opdateringer af malwaredefinitioner, men at visse andre tjenester, f.eks. nye produktfunktioner, ikke længere bliver leveret.

Hvilke tjenester fortsætter i vedligeholdelsestilstand?

• Nortons klientsikkerhedssoftware modtager fortsat de nyeste malwaredefinitioner via LiveUpdate.

• Nortons klientsikkerhedssoftware modtager fortsat de nyeste opdateringer vedrørende sårbarheder samt kompatibilitetsrettelser.

• Du kan fortsat nyde godt af vores Virus Protection Promise *, hvis det er relevant.

Hvilke tjenester ophører eller ændres i vedligeholdelsestilstand?

• Nortons klientsikkerhedssoftware modtager ikke længere de nye produktopdateringer, som kunderne med understøttede versioner af Windows (Windows 10, Windows 8 og Windows 7) modtager.

• Da Microsoft, Google og Mozilla ikke længere leverer browserunderstøttelse til Windows XP og Windows Vista, understøtter Norton ikke længere browser-pluginet til Identity Safe. Du kan stadig få adgang til dine gemte adgangskoder via hovedgrænsefladen og Identity Safe-webstedet. Norton understøtter ikke længere automatisk udfyldning af formularer og lagring af adgangskoder via browseren.

Windows XP- og Windows Vista-enheder med Norton har mere beskyttelse mod malware, end ubeskyttede systemer har.

Kontakt Norton Support for at få hjælp til at løse problemet.

*Virus Protection Promise : For at være berettiget til Virus Protection Promise skal du have et kvalificerende Norton-abonnement, og du skal også have købt, fornyet eller opgraderet Norton-abonnementet direkte hos Symantec eller aktivere den automatiske fornyelse hos Symantec, medmindre du har Norton Small Business. Hvis en Norton-ekspert ikke kan fjerne virussen fra enheden, er du berettiget til tilbagebetaling baseret på den pris, du har betalt for den indeværende periode af det kvalificerende Norton-abonnement. Hvis du køber en Norton-pakke (et kvalificerende Norton-abonnement sammen med et andet Norton-tilbud), vil tilbagebetalingen være begrænset til producentens anbefalede salgspris for det kvalificerende Norton-abonnement i den indeværende abonnementsperiode, og beløbet kan ikke overstige den samlede pris, du har betalt for pakken. Hvis den købte pakke omfatter et kvalificerende Norton-abonnement med et produkt, der ikke er fra Norton, vil refunderingen være begrænset til producentens anbefalede salgspris for Norton-abonnementet i den indeværende abonnementsperiode, og den vil ikke kunne overstige den samlede pris, du har betalt for pakken. Tilbagebetalingen beregnes eksklusive rabatter eller modtagne tilbagebetalinger, forsendelsesgebyrer og afgifter, undtagen i visse stater og lande, hvor fragt, forsendelsesgebyr og afgifter kan refunderes. Der ydes ingen refundering pga. skader, der er opstået som følge af virus. På Norton.com/guarantee kan du finde flere oplysninger om kvalificerende Norton-abonnementer.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v126160909_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 30/05/2019