Beskyttelse mod Smominru Botnet

Hvad er Smominru Botnet?

Smominru er et botnet, der er kendt for at levere malware og trojanske heste til sårbare enheder, som derefter kan udnyttes til generering af kryptovaluta.

Du kan få flere oplysninger i artiklen Over en halv million pc'er er blevet inficeret som et led i hackernes jagt på kryptovaluta.

Er jeg beskyttet mod denne trussel?

Symantec- og Norton-brugere bliver beskyttet mod Smominru Botnet. Kør LiveUpdate for at sikre dig, at du har de seneste virusdefinitioner, og kør derefter en fuld systemscanning.

TRIN 1

Kør LiveUpdate

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Dobbeltklik på Sikkerhed, og klik derefter på LiveUpdate.

3. Når Norton LiveUpdate er færdig, skal du klikke på OK.

4. Kør LiveUpdate, indtil du ser meddelelsen: "Norton-programmet har de seneste opdateringer."

5. Afslut alle programmer, og genstart derefter computeren.

TRIN 2

Kør en Komplet systemscanning

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Dobbeltklik på Sikkerhed, og klik derefter på Scanninger.

3. Vælg Komplet systemscanning, og klik på Ok i vinduet Scanninger.

4. Klik på Afslut, når scanningen er færdig.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v126147873_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 30/05/2019