Indstilling af en husregel for placeringsovervågning

Overvågning af placering understøttes på Android-telefoner og -tablets samt på iPhone- og iPad-enheder og er tilgængelig i disse områder.

Med placeringsovervågning kan du følge med i, hvor barnet er, og se, om barnet er i sikkerhed, forudsat at barnet har sin enhed med sig. Barnets aktuelle, omtrentlige position spores ved hjælp af GPS, mobilnetværk og/eller internettet. Du kan spore dine børns placering, uanset hvor du er, forudsat at de har en enhed med, og at placeringsovervågninger aktiveret.

Du kan bruge Nortons websted eller Norton Family-appen til forældre til at se eller opdatere husreglerne.

Med placeringsovervågning i Norton Family kan du overvåge dit barns placering, så du ikke behøver at bekymre dig om barnets sikkerhed. Dit barns aktuelle, omtrentlige position spores ved hjælp af GPS, mobilnetværk og/eller internettet. Du kan spore dine børns position hvor som helst, så længe de har enheden med.

Norton Family bruger følgende positionsdata til at beregne dit barn aktuelle, omtrentlige placering:

• Mobilt netværk - Din enhed kommunikerer hele tiden med den nærmeste mobilmast ved hjælp af SIM-kortet. Kommunikationen bruges til at spore dit barn.

• Trådløst netværk - Din enhed kan omgives af trådløse netværk. I disse tilfælde bruges trådløse netværksdata til at finde positionen.

• GPS - Et satellitbaseret navigationssystem. Hvis enheden understøtter GPS, beregner din enhed sin egen position ved hjælp af signaler fra mindst tre satellitter.

Du er nødt til at aktivere placeringsopsyn på enhederne, som dine børn bruger. Hvis enheden er deaktiveret eller ikke kan oprette forbindelse til internettet eller det mobile netværk, kan du ikke spore dit barns position. Du skal sikre dig, at placeringstjenester på barnets mobile enhed er aktiveret.

Aktivering af Placeringstjenester

• Hvis du har en Android-enhed, skal du trykke på Indstillinger > Placeringstjenester og slå alle indstillinger til.

• Hvis du har en iOS-enhed, skal du trykke på Indstillinger > Anonymitet > aktivere Lokalitetstjenester og andre indstillinger, som beskrevet i Installer en profil på dit barns iOS-enhed

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v125230052
Operativsystem Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 09/07/2019