Løs problemet med Norton Secure VPN-vinduet, der opholder sig ved "Connecting"

Dette problem opstår, hvis Norton Secure VPN ikke kan oprette forbindelse til VPN-serveren. Det kan skyldes nogle midlertidige problemer med din netværksforbindelse. Sørg for, at din enhed er forbundet til en stabil internetforbindelse.

Kontrollér, om der er problemer med netværket

Hvis du kunne oprette forbindelse til Norton Secure VPN før på det samme netværk, skal du vente et stykke tid og prøve at oprette forbindelse til Norton Secure VPN igen.

Visse netværk tillader ikke VPN-forbindelser og begrænser VPN-adgang via netværks- eller firewall-indstillinger. Hvis denne fejl vises, når du opretter forbindelse til Secure VPN for første gang, kan det skyldes netværks- eller firewall-indstillingerne.

Hvis du gentagne gange ser denne fejlmeddelelse, skal du oprette forbindelse til et andet netværk eller oprette forbindelse til mobildataforbindelsen på din enhed.

Hvis problemet fortsætter, skal du genstarte Norton Secure VPN.

Genstart Norton Secure VPN

Hvis du har Norton Secure VPN som en del af Norton 360 på Mac, skal du genstarte din enhed.

1. Åbn Norton Secure VPN.

2. I øverste højre hjørne skal du klikke på brugerikonet og klikke på Log af.
  3. Klik på ikonet Indstillinger og klik på Afslut Norton Secure VPN.
  4. Genstart din enhed.

5. Åbn Norton Secure VPN, og log ind med din konto.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v124879257
Operativsystem Windows, Mac
Sidst ændret: 03/11/2021