KRACK-sårbarhed

Hvad er KRACK-sårbarheden?

En ny sårbarhed, der kaldes KRACK (Key Reinstallation AttaCKs), kom til offentlighedens kendskab, og den kan sandsynligvis påvirke alle, der bruger wi-fi. KRACK gør det muligt for angribere at få adgang til vigtige oplysninger som kreditkortnumre, adgangskoder og mail, der sendes via wi-fi-netværk. Denne sårbarhed kan også gøre det muligt for angribere at inficere dine enheder med malware eller ransomware. Du kan få flere oplysninger om sårbarheden, hvis du læser Hvad kan du gøre ved den sårbarhed, der truer wi-fi-netværk med WPA2.

Skal jeg ændre min wi-fi-adgangskode?

Nej. Nej. Sårbarheden påvirker ikke adgangskoden til routerens wi-fi-netværk.

Jeg har Norton Secure VPN. Er jeg beskyttet?

Ja. Hvis du allerede har Norton Secure VPN, er dine data beskyttet mod denne trussel.

• Du bør altid bruge Norton Secure VPN, når du opretter forbindelse via wi-fi.

• Du skal altid installere rettelserne, når der kommer en patch til dine wi-fi-enheder.

• Brug websteder, hvor HTTPS er aktiveret.

Jeg har ikke Norton Secure VPN. Hvad skal jeg gøre?

• Du skal altid installere rettelserne, når der kommer en patch til dine wi-fi-enheder.

• Brug websteder, hvor HTTPS er aktiveret.

• Du kan overveje at bruge en VPN-løsning (virtuelt privat netværk) som f.eks. Norton Secure VPN, der kan beskytte dine data mod den nye trussel.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v124352314_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 14/11/2018