Jeg kan ikke finde Norton Security-værktøjslinjen i Mozilla Firefox

Hvorfor mangler Norton Security-værktøjslinjen i Mozilla Firefox?

Den aktuelle Norton Toolbar-udvidelse er lavet ved hjælp af gamle teknologier, der ikke understøttes af Mozilla Firefox version 57 eller nyere. Når du opdaterer til Mozilla Firefox version 57, vil alle udvidelser, som er lavet ved hjælp af gamle standarder, blive deaktiveret i Firefox.

Du kan læse mere om Mozillas nye standarder på vores blog om tilføjelsesprogrammer.

Er du beskyttet uden Norton Security-værktøjslinjen?

Ja. Norton har udviklet en ny udvidelse, Norton Safe Web, der beskytter dig mod trusler, phishing-websteder og meget mere. Denne nye udvidelse er baseret på teknologier, der understøttes af Mozilla, og følger de nyeste industristandarder, som ikke længere har en brugergrænseflade i form af en værktøjslinje men bruger en udvidelsesmodel uden en synlig værktøjslinje.

Eksisterende udvidelser som Norton Safe Search og Norton-startside migreres til Mozilla-understøttede teknologier og webudvidelsesstandarder.

Brugere af Windows XP og Windows Vista kan kun installere Norton Safe Web-udvidelsen efter opdatering til Mozilla Firefox version 57. Du kan finde flere oplysninger i artiklen Firefox understøtter ikke længere Windows XP og Vista.

Hvilke funktioner har Norton Safe Web?

• Dette er en ny udvidelse, som følger nye standarder for webudvidelser.

• Meddelelse om blokeret side, når der registreres trusler på et websted

• Meddelelse om blokeret side, når der besøges et phishing-websted

• Søgenoter til Norton Safe Search-resultater

Norton arbejder konstant på at give disse udvidelser flere beskyttelsesfunktioner.

Hvordan får jeg den nye udvidelse?

Aktivering af Norton Safe Web-udvidelsen

1. Åbn Mozilla Firefox.

2. Gå ind på siden for browserbeskyttelse.

3. Klik på Aktivér under Norton Safe Web.

Klik på Aktivér alle Norton-funktioner for at få den fulde browserbeskyttelse.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v124328498_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X
Sidst ændret: 13/11/2017