Tilføj Norton-browserudvidelser for at surfe og shoppe mere sikkert på Mac

Du bliver bedt om at tilføje browserudvidelserne, første gang du åbner webbrowseren, efter at du har installeret Norton. Norton indeholder en funktion til browserfokus, så advarslen om browserudvidelser kun vises, når browseren er i fokus. Aktiver Norton Safe Web, Safe Search, Hjemmeside og Identity Safe -udvidelser for at maksimere din sikkerhed online.

Hvis du har Mac OS X 10.10.x eller nyere, kan de enestående browserudvidelser også få, selvom du har afinstalleret Norton-programmet. Hvis du afinstallerer Norton-programmet i Mac OS X 10.9 eller ældre versioner, fjernes alle browserudvidelserne i Safari og Firefox, men ikke de udvidelser, der er installeret i Chrome-browseren.

Selvstændige udvidelser af Norton Safe Web, Norton Home Page, Norton Safe Search, og Norton Password Manager understøttes ikke på Mac OS X 10.9 eller tidligere, det samme gælder ældre udgaver af webbrowserne. Du kan installere de nyeste Norton-browserudvidelser, hvis du opgraderer Mac-computerens operativsystem til 10.10.x eller nyere og opdaterer webbrowserne til de nyeste versioner.

Sådan tilføjer du Norton-browserudvidelser i Mac OS X 10.10 og nyere versioner

Sådan tilføjer du Norton-browserudvidelser i Mac OS X 10.9 og ældre versioner

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v124215409_nsmac_retail_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 15/04/2019