Tilføj Norton-browserudvidelser for at surfe og shoppe mere sikkert på Mac

Du bliver bedt om at tilføje browserudvidelserne, første gang du åbner webbrowseren, efter at du har installeret Norton. Norton indeholder en funktion til browserfokus, så advarslen om browserudvidelser kun vises, når browseren er i fokus. Aktivér udvidelserne Norton Safe Web, Norton Safe Search, Startsiden til Norton og Norton Password Manager for at være bedst muligt sikret online.

Hvis du har Mac OS X 10.10.x eller nyere, kan de enestående browserudvidelser også få, selvom du har afinstalleret Norton-programmet. Hvis du afinstallerer Norton-programmet i Mac OS X 10.9 eller ældre versioner, fjernes alle browserudvidelserne i Safari og Firefox, men ikke de udvidelser, der er installeret i Chrome-browseren.

Norton Safe Web, Norton Home Page, Norton Safe Search, og Norton Password Manager selvstændige udvidelser understøttes ikke på Mac OS X 10.9 eller tidligere, det samme gælder ældre udgaver af webbrowserne. For at kunne installere de nyeste Norton-browserudvidelser, skal du opgraderer Mac-computerens operativsystem og dine webbrowsere til den nyeste version.

Sådan tilføjer du Norton-browserudvidelser i Mac OS X 10.10 og nyere versioner

Sådan tilføjer du Norton-browserudvidelser i Mac OS X 10.9 og ældre versioner

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v124215409
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 19/09/2019