Generelle indstillinger

På fanen Generelt i vinduet med indstillinger for Norton Clean kan du tilpasse følgende generelle indstillinger:

• Vælg, hvilke filer der skal inkluderes i Norton Clean-scanningen

Du kan tilpasse Norton Clean-scanningen, så der søges efter spamfiler i en kategori, som du har valgt, på computeren. Du kan aktivere eller deaktivere søgefilterkategorien i rækken Søg efter, som indeholder Dubletter og lignende filer, Afinstallerede programfiler, Filer, som optager unødig plads og Ødelagte systemfiler. Alle mulighederne er som standard aktiveret. Når du starter en Norton Clean-scanning, viser Norton-programmet en liste over spamfiler baseret på den søgefilterkategori, du har angivet.

• Planlægning af Norton Clean-scanninger

I Norton-programmet kan du planlægge, hvornår der skal køres en Norton Clean-scanning. På rullelisten Planlægning af Norton Clean kan du vælge, hvor lang tid der skal gå, før Norton-programmet starter Norton Clean-scanningen. Hvis Norton Clean-scanningen starter, når du bruger computeren, kan du køre scanningen i baggrunden, så du ikke behøver at afbryde dit arbejde.

Du kan også aktivere muligheden Kør Norton Clean, når der ikke er ret meget diskplads, så Norton Clean-scanningen starter, når der ikke er ret meget plads på harddisken. Kør Norton Clean, når der ikke er ret meget diskplads er aktiveret som standard.

• Håndtering af fjernede spamfiler

Norton-programmet giver dig mulighed for at håndtere de spamfiler, der fjernes under Norton Clean-scanningen.

Der er følgende valgmuligheder:

• Flyt rensede elementer til papirkurven : Vælg denne mulighed for at flytte alle de fjernede elementer til papirkurven.

• Slet permanent : Vælg denne mulighed, hvis du vil slette de filer, der fjernes af Norton Clean, permanent.

• Spørg, om papirkurven skal tømmes bagefter : Vælg denne mulighed, hvis du vil have en advarsel, når der fjernes spamfiler fra papirkurven, efter at du har scannet for og fjernet spamfiler med Norton Clean. Afkrydsningsfeltet er som standard markeret.

Relaterede løsninger

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v123989974_nsmac_retail_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 24/10/2017