Lignende filer

Du har muligvis downloadet dubletter af filer eller kopieret filer på computeren. I nogle tilfælde kan der også være lignende filer, som er gemt med et andet navn på computeren. Ud over dubletterne kan du også scanne for og fjerne lignende filer på computeren med Norton-programmet.

I vinduet Lignende filer vises de lignende filer, som findes på computeren, og du kan se, hvor meget plads de optager på computeren. Du kan bruge rullelisten Vis til at filtrere dubletterne efter filtyper som fotos, film, dokumenter, programmer, musik, arkiver, installationsprogrammer m.fl. Du kan også bruge rullelisten Sortér til at sortere filerne efter størrelse, type eller navn samt sortere dem i stigende eller faldende rækkefølge.

Du kan klikke på de lignende filer for at se følgende oplysninger:

• Filnavn

• Sti til filplacering

• Filstørrelse

• Forhåndsvisning af fil

Hvis du vil slette en fil, skal du klikke på den relevante kategori i panelet til venstre, vælge den eller de filer, der skal fjernes, i panelet til højre og derefter klikke på OK.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v123989842_nsmac_retail_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 24/10/2017