Oversigt

Når Norton Clean-scanningen er gennemført, vises vinduet Oversigt i Norton-programmet. Her kan du se en oversigt over scanningsresultaterne med angivelse af spamfiler, dubletter og lignende filer.

I vinduet Oversigt vises følgende oplysninger:

• Grafisk repræsentation af oplysninger om spamfiler

• Den samlede diskplads, som spamfilerne optager på computerens harddisk.

• Den samlede diskplads, som dubletter, lignende filer og spamfiler optager på computerens harddisk.

Du skal gennemse scanningsresultaterne, før du klikker på Rens. Du kan bruge funktionen Gennemse ud for Dubletter, Lignende filer og Spamfiler, når du vil gennemse scanningsresultaterne. Når du er færdig med at gennemse filerne, skal du klikke på Rens for at fjerne spamfilerne på computeren.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v123989781_nsmac_retail_da_dk
Operativsystem  Mac OS X
Sidst ændret: 24/10/2017