Spamfiler

Spamfiler er midlertidige filer, der er oprettet automatisk på computeren, men ikke længere er nødvendige. De spamfiler, der optager plads på computeren, kan være programfiler, filer i papirkurven, downloadede filer og systemfiler. Mange programmer kan oprette filer og mapper, der er overflødige efter installationen. Nogle spamfiler fjernes muligvis ikke, selvom de programmer, de hører til, bliver afinstalleret. Spamfilerne bliver ikke fjernet på computerens harddisk, og derfor kan computerens ydeevne blive forringet.

Norton-programmet giver dig mulighed for at scanne for og fjerne spamfiler på computeren. I vinduet Spamfiler vises de spamfiler, som findes på computeren, og du kan se, hvor meget plads de optager på computeren. I venstre side af vinduet Spamfiler kan du se, hvad det er for nogle filer, Norton-programmet har identificeret som spamfiler. Det kan være:

• Logfiler for programmer

• Beskadigede link

• Tilbageblevne filer

Hvis du vil slette spamfilerne, skal du vælge den relevante kategori i panelet til venstre, vælge den eller de filer, der skal fjernes, på listen i panelet til højre og så klikke på OK.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v123989678_nsmac_retail_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 24/10/2017