Dubletter

Med Norton-programmet slipper du for besværet med selv at skulle søge efter dubletter af filer og mapper på computeren. Dubletterne kan indeholde vedhæftede filer i mail, fotos, film, dokumenter, musik og programmer, som optager en masse plads på harddisken.

I vinduet Dubletter vises de dubletter af filer eller mapper, som findes på computeren, og du kan se, hvor meget plads de optager på computeren. Du kan bruge rullelisten Vis til at filtrere dubletterne efter filtyper som fotos, film, dokumenter, programmer, musik, arkiver, installationsprogrammer m.fl. Du kan også bruge rullelisten Sortér til at sortere filerne efter størrelse, type eller navn samt sortere dem i stigende eller faldende rækkefølge.

Hvis du klikker på dubletter af filer, kan du se følgende oplysninger:

• Filnavn

• Sti til filplacering

• Filstørrelse

• Forhåndsvisning af fil

Hvis du vil slette en fil, skal du klikke på den relevante kategori i panelet til venstre, vælge den eller de filer, der skal fjernes, i panelet til højre og derefter klikke på OK.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v123989611_nsmac_retail_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 24/10/2017