Sådan retter du fejlen, hvis Norton til Mac er længere tid om at starte og stopper under starten med meddelelsen "Afventer"

Genstart din Mac for at løse dette problem. Hvis problemet stadig opstår, skal du afinstallere og geninstallere Norton.

TRIN 1

Afinstaller Norton

1. Start Norton.

2. Klik på Norton-programmet på menulinjen ved siden af Apple-ikonet, og vælg Afinstaller Norton-programmet.

Norton-programvinduet skal være åbent, før du kan se menufunktionerne.

3. Klik på Afinstaller i bekræftelsesvinduet Afinstaller Norton -programmet.

4. Indtast administratornavn og -adgangskode, og klik på Installer hjælp.

5. Klik på Genstart nu i afinstallationsvinduet.

TRIN 2

Installation af Norton

1. Log på Norton.

2. Du bliver bedt om at logge på, hvis du ikke allerede er logget på Norton. Indtast din mailadresse og adgangskode til Norton, og klik på Log på.

3. Klik på Download Norton i vinduet Konfiguration af Norton.

4. Klik på Acceptér og download.

5. Klik på OK for at gemme og åbne filen Setup.zip.

6. Dobbeltklik på installationsfilen til Norton-programmet, når filen er hentet.

7. Klik på Acceptér og installer for at starte installationen.

8. Klik på Tilmeld nu, hvis du bliver spurgt, om du vil deltage i Norton Community Watch.

Hvis du ikke vil deltage i Norton Community Watch, skal du klikke på Måske senere. Klik på Flere oplysninger i det viste vindue, hvis du vil vide mere.

9. Når du bliver bedt om det, skal du indtaste adgangskoden til din administratorkonto og dernæst klikke på Installer hjælp.

Under installationen på macOS 10.13.x eller nyere vises meddelelsen "Systemsoftwaren blev blokeret og kunne ikke indlæses ..." muligvis, afhængigt af dine sikkerhedsindstillinger. Klik på Tillad for at fortsætte. Hvis der er installeret flere programmer på din Mac-computer, der kræver godkendelse, skal du vælge Symantec og klikke på OK.

10. Følg anvisningerne på skærmen for at gennemføre installationen.

11. Klik på Genstart i vinduet Installation lykkedes.

Computeren skal genstartes for at fuldføre installationen.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v123954281_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 31/07/2018