Norton for Mac er længere tid om at starte, og stopper under opstart med meddelelsen "Afventer"

Genstart din Mac for at løse dette problem. Hvis problemet stadig opstår, skal du afinstallere og geninstallere Norton.

TRIN 1

Afinstaller Norton

1. Start Norton.

2. Klik på Norton-programmet på menulinjen ved siden af Apple-ikonet, og vælg Afinstaller Norton-programmet.

Norton-programvinduet skal være åbent, før du kan se menufunktionerne.

3. Klik på Afinstaller i bekræftelsesvinduet Afinstaller Norton -programmet.

4. Indtast administratornavn og -adgangskode, og klik på Installer hjælp.

5. Klik på Genstart nu i afinstallationsvinduet.

TRIN 2

Installation af Norton

1. Log på Norton.

2. Kontrollér, at det produktnavn, der vises i vinduet Installer på denne enhed, er navnet på det program, du gerne vil installere, og klik så på Acceptér og download.

3. Klik på OK for at gemme og åbne filen Setup.zip.

4. Dobbeltklik på installationsprogrammet til Norton Security, når filen er downloadet.

5. Klik på Acceptér og installer for at starte installationen.

6. Følg anvisningerne på skærmen for at fuldføre installationen.

7. Klik på Fortsæt, når LiveUpdate har installeret opdateringer.

8. Klik på Genstart i vinduet Installation lykkedes.

Computeren skal genstartes for at fuldføre installationen.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v123954281_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 16/10/2017