Meddelelsen "Enheden er i fare! Du er ikke færdig med at konfigurere, og computeren er ikke beskyttet ..." på Mac-computere

Når du installerer den nyeste version af Norton i macOS High Sierra (10.13.x) eller nyere, skal du konfigurere indstillingerne under Sikkerhed & anonymitet, så det er tilladt at bruge Norton Kernel Extensions under konfigurationen. Hvis du ikke har fulgt disse trin, vises fejlmeddelelsen, og du bliver bedt om at færdiggøre konfigurationen og installationen.

Du kan rette fejlen på følgende måde:

Færdiggør installationen af Norton

1. Start Norton.

2. Klik på Åbn nu under "Enheden er i fare" i hovedvinduet i Norton.

3. I vinduet Sikkerhed & anonymitet skal du klikke på Tillad ud for meddelelsen om blokering af Symantec-software.

Hvis muligheden Tillad er nedtonet, skal du klikke på låseikonet nederst til venstre i vinduet og skrive din administratoradgangskode for at godkende ændringen.

4. Klik på OK for at opdatere indstillingerne.

5. Skift til Norton-vinduet, og følg anvisningerne på skærmen for at færdiggøre installationen.

6. Når du bliver bedt om at genstarte, skal du klikke på Genstart.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v123818075_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 20/09/2017