Gendanne filer vha. filversionering

Med Norton kan du gendanne sikkerhedskopierede filer vha. funktionen til filversionering. Med denne funktion kan du gendanne tidligere versioner af en fil, som er blevet beskadiget, eller som er blevet ændret ved en fejl.

Funktionen til filversionering kan kun benyttes til filer med ikonet i kolonnen Versioner i vinduet Gendannelse af filer.

Gendannelse af filer vha. filversionering

1. Norton viser alle versionerne af filen med angivelse af dato og klokkeslæt.

2. Markér afkrydsningsfeltet for den fil, der skal gendannes.

3. Klik på ikonet i kolonnen Versioner i vinduet Gendannelse af filer.

4. Vælg den version af filen, der skal gendannes.

5. Klik på OK for at gendanne den valgte version af filen.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v123816867_ns_backup_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 18/09/2017