Norton Studio

Norton Studio er en universel Windows-app, som kun findes til stationære og bærbare computere samt Windows-tablets. Norton Studio virker kun i Windows 8 og nyere versioner. Med Norton Studio kan du se den aktuelle sikkerhedsstatus for Norton-programmet, herunder Norton AntiVirus, Norton Internet Security, Norton 360, Norton Security og Norton Mobile Security. Med Norton Studio kan du også få adgang til Norton Identity Safe, Norton Family, Norton Opdateringscenter, Norton WiFi Privacy og Norton Live Services (findes kun i den engelske version af Norton Studio).

Du kan bruge ikonet Norton Studio under Mere Norton i hovedvinduet til at installere Norton Studio på computeren. Du skal registrere dit Norton-sikkerhedsprodukt på din Norton-konto, før du kan benytte Norton Studio. Hvis du ikke har en Norton-konto, kan du oprette en konto via Norton Studio eller på https://my.norton.com.

Med Norton Studio kan du udføre følgende handlinger på dine enheder via en fjernforbindelse:

• Rette indstillinger for funktoner i Norton-programmet.

• Vise sikkerhedsstatistikker for Norton-programmet i de seneste 30 dage.

• Aktivere eller forny dit abonnement på Norton-programmet.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v123794173_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 08/09/2017