Sådan beskytter du dine data med Norton Backup

Hvad er backup, og hvorfor er det vigtigt?

Med backupfunktionen i Norton kan du sikkerhedskopiere vigtige data, så du ikke mister dem. Med Norton kan du nemt lave backup af dine filer til et hvilket som helst medie, som Windows genkender som et lagerdrev. Backupdestinationen kan både være et eksternt drev, mapper på netværket, iPod-afspillere, flashdrev, kameraer, smartphones eller en lang række andre enheder.

Når du sikkerhedskopierer dine data, beskytter du dem mod harddiskfejl, virusinfektioner og computernedbrud. Dine data er sikre, og du kan altid gendanne filerne fra backupplaceringen.

Uanset hvilken type backup du vælger, kan du altid tilføje eller fjerne elementer fra listen over de elementer, der skal tages backup af. Du kan tilføje eller fjerne enkelte fil fra backupsættene ved at bruge genvejsmenuen, som bliver vist, når du højreklikker på en fil.

Hvis dit produktabonnementet omfatter onlinebackup, kan du sikkerhedskopiere data til en sikker cloudlagerplads. Det afhænger af dit abonnement, hvor meget plads du har til onlinebackup.

Video: Hvordan konfigureres og køres backup?

Video: Sådan gendannes filer fra et backupsæt

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v123773691_ns_sos_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sidst ændret: 21/09/2017