Fejl: "Den indtastede produktnøgle er ikke gyldig for dette produkt (-2012)"

For at løse denne fejl, skal du rydde app-data og -cache for Norton Mobile Security-appen, og prøve at aktivere den igen. Hvis problemet stadig opstår, skal du afinstallere og geninstallere Norton Mobile Security-appen.

TRIN 1

Rydning af app-data og -cache for Norton Mobile Security-appen

1. Gå til Indstillinger > Apps eller Applikationer.

2. Tryk på Norton Mobile Security på listen over apps.

3. Tryk på Ryd data, og tryk på Ryd cache.

Hvis du har Android 6.0 og nyere, skal du muligvis trykke på Lagerplads i skærmen App-info for at se funktionerne Ryd data og Ryd cache.

4. Luk Indstillinger.

TRIN 2

Aktivering af Norton Mobile Security

1. Åbn Norton Mobile Security.

2. Tryk på menuikonet i øverste venstre hjørne, og tryk derefter på Log på.

3. Indtast mailadressen og adgangskoden til din Norton-konto, og tryk derefter på Log på.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v123763869_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android
Sidst ændret: 04/09/2017