Jeg kan ikke downloade Norton Family på min enhed

Hvis du ikke kan download Norton Family-programmet, eller hvis meddelelsen "Kan ikke fortsætte" vises, kan det have følgende årsager:

• Et midlertidigt problem med forbindelsen til vores servere. Det bliver løst automatisk, så prøv at downloade igen efter et stykke tid.

• Din enhed har et sikkerhedsprogram fra en tredjepart, som påvirker kommunikationen eller download af Norton Family. Du kan rette fejlen ved at deaktivere sikkerhedsprogrammet og derefter downloade Norton Family. Hvis problemet ikke forsvinder, skal du fjerne det pågældende sikkerhedsprogram på enheden og derefter downloade Norton Family-programmet ved at logge på din konto.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v122944861_nortonfamily_help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 28/07/2017