Opgradering af Norton-programmet til Mac

Du kan opgradere programmet til den nyeste version, hvis dit abonnement er aktivt eller er udløbet. Symantec anbefaler, at du bruger den nyeste version af programmet, da den indeholder nye og forbedrede funktioner, der giver bedre beskyttelse mod sikkerhedstrusler.

Hvis du vil have besked om opgraderinger, skal funktionen Automatiske opgraderinger være aktiveret i Norton-programmet. Funktionen Automatiske opgraderinger er som standard aktiveret.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v122838904_nsmac_retail_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 01/09/2017