Søgning efter en ny produktopgradering til Mac

Du kan opgradere programmet til den nyeste version, hvis dit abonnement er aktivt eller er udløbet. Symantec anbefaler, at du bruger den nyeste version af programmet, da den indeholder nye og forbedrede funktioner, der giver bedre beskyttelse mod sikkerhedstrusler. Du kan aktivere funktionen Automatiske opgraderinger, så Norton-programmet giver dig besked, når der er kommet en ny version. Funktionen Automatiske opgraderinger er som standard aktiveret.

Søgning efter en ny produktopgradering via hovedvinduet i Norton

1. I hovedvinduet i Norton-programmet vises der et skilt med tallet 1 til højre for linket Hjælp. Det betyder, at der findes en produktopgradering fra Symantec.

2. Når du klikker på Hjælp, kan du se muligheden Der findes en opgradering på rullelisten Hjælp.

Søgning efter en ny produktopgradering via Mac-menulinjen

1. Klik på Symantec-ikonet på Mac-menulinjen.

2. Du kan se meddelelsen Der findes en opgradering, hvis der er kommet en ny version.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v122838902_nsmac_retail_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 01/09/2017