Tilgængelighed af den separat version af Norton Identity Safe

Den separate version af Norton Identity Safe (2014) er på nuværende tidspunkt ikke til rådighed til download.

Vi gennemser med jævne mellemrum vores produktudbud med udgangspunkt i forskellige faktorer, herunder kompatibilitet med den nyeste teknologi og muligheden for at yde tilstrækkelig support. Baseret på denne gennemgang udbydes den separate version af Norton Identity Safe ikke til nye downloads fra den 7. juni 2017.

Norton Identity Safe-funktionen tilbydes stadig som del af vores Norton Security-produkter. Du kan finde flere oplysninger på Norton Online Store.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v122745738_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 09/06/2017