Meddelelsen: "Installationen mislykkedes. Prøv igen" vises, når jeg installerer Norton-udvidelsen til Chrome på Mac

Du løser dette problem ved at køre LiveUpdate og installere de nye opdateringer til Norton-programmet.

TRIN 1

Kør LiveUpdate

1. Klik på på Apple-menulinjen, og vælg derefter Programmer.

2. I vinduet Programmer skal du dobbeltklikke på Norton-programmet.

3. Klik på LiveUpdate i hovedvinduet i Norton-programmet.

Kør LiveUpdate, indtil der ikke er flere opdateringer til Norton-programmet.

4. Luk alle programmer, og genstart Mac-computeren.

TRIN 2

Aktivering af Norton-udvidelsen i Chrome

1. Start Chrome-browseren.

Du bliver bedt om at installere Norton-udvidelsen i Chrome.

2. Klik på Tilføj for at fortsætte.

3. Du får vist siden "Beskyt din browser med Norton-udvidelser", hvor du får mulighed for at aktivere Norton Safe Search og gøre det til din startside i Chrome. Klik på Tilføj alle Norton-udvidelser for at tilføje udvidelserne.

Hvis du kun vil tilføje Norton Safe Search- eller Norton Security-udvidelsen, skal du klikke på Klik for at tilføje under ikonet for udvidelsen på denne side.

4. Følg anvisningerne på skærmen for at installere udvidelserne.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v122652709_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 08/06/2017