Meddelelsen: "Installationen mislykkedes. Prøv igen" vises, når jeg installerer Norton-udvidelsen til Chrome på Mac

Du løser dette problem ved at køre LiveUpdate og installere de nye opdateringer til Norton-programmet.

TRIN 1

Kør LiveUpdate

1. Klik på på Apple-menulinjen, og vælg derefter Programmer.

2. I vinduet Programmer skal du dobbeltklikke på Norton-programmet.

3. Klik på LiveUpdate i hovedvinduet i Norton-programmet.

Kør LiveUpdate, indtil der ikke er flere opdateringer til Norton-programmet.

4. Luk alle programmer, og genstart Mac-computeren.

TRIN 2

Aktivering af Norton-udvidelsen i Chrome

1. Start Chrome-browseren.

Du bliver bedt om at installere Norton-udvidelsen i Chrome.

2. Klik på Tilføj for at fortsætte.

3. Du får vist siden "Beskyt din browser med Norton-udvidelser", hvor du får mulighed for at aktivere Norton Safe Search og gøre det til din startside i Chrome. Klik på Tilføj alle Norton-udvidelser for at tilføje udvidelserne.

Hvis du kun vil tilføje Norton Safe Search- eller Norton Security-udvidelsen, skal du klikke på Klik for at tilføje under ikonet for udvidelsen på denne side.

4. Følg anvisningerne på skærmen for at installere udvidelserne.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v122652709_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 08/06/2017