Sådan aktiveres eller deaktiveres AutoBlock

Norton AutoBlock stopper al trafik mellem en enhed i dit netværk og enhver anden computer, som forsøger at udnytte den pågældende enhed. Eftersom dette også omfatter trafik, der muligvis ikke er skadelig, vil Automatisk blokering kun stoppe forbindelsen i et begrænset tidsrum, efter at en trussel registreres. Du kan angive i hvor lang tid, at Norton-programmet skal blokere forbindelser fra angribende computere. Norton-programmet blokerer som standard al trafik mellem din computer og den angribende computer i en periode på 30 dage.

Hvis AutoBlock blokerer en eller flere computere, som du har brug for at have adgang til, kan du deaktivere AutoBlock.

Sådan aktiveres eller deaktiveres AutoBlock

1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton.

2. I vinduet Indstillinger skal du klikke på Firewall eller Netværk.

3. Klik på fanen Beskyttelse af browser og mod indtrængen.

4. Klik på Konfigurer i rækken Automatisk blokering af indtrængen under Beskyttelse mod indtrængen.

5. Benyt en af følgende fremgangsmåder i vinduet Automatisk blokering af indtrængen under Automatisk blokering :

• For at deaktivere den automatiske blokering af indtrængen skal du klikke på Fra.

• Hvis du vil aktivere Automatisk blokering af indtrængen, skal du klikke på Til (anbefales). Derefter skal du vælge, hvor længe du vil aktivere Automatisk blokering på rullelisten AutoBlock angribende computere i.

6. Klik på OK i vinduet Automatisk blokering af indtrængen.

7. Klik på Luk i vinduet Indstillinger.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v1224836_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/03/2018