Aktivering eller deaktivering af Automatisk blokering

Automatisk blokering i Norton stopper al trafik mellem en enhed i dit netværk og enhver anden computer, som forsøger at udnytte den pågældende enhed. Eftersom det også gælder trafik, der muligvis ikke er skadelig, vil Automatisk blokering kun stoppe forbindelsen i et begrænset tidsrum, efter at der er registreret en trussel. Du kan angive, hvor længe Norton-programmet skal blokere forbindelser fra angribende computere. Norton-programmet blokerer som standard al trafik mellem din computer og den angribende computer i en periode på 30 dage.

Hvis Automatisk blokering blokerer en eller flere computere, som du har brug for at have adgang til, kan du deaktivere Automatisk blokering.

Aktivering eller deaktivering af Automatisk blokering

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton.

3. I vinduet Indstillinger skal du klikke på Firewall eller Netværk.

4. Klik på fanen Indtrængen- og browserbeskyttelse.

5. Klik på Konfigurer i rækken Automatisk blokering af indtrængen under Beskyttelse mod indtrængen.

6. Benyt en af følgende fremgangsmåder i vinduet Automatisk blokering af indtrængen under Automatisk blokering :

• Du kan deaktivere den automatiske blokering af indtrængen ved at klikke på Fra.

• Hvis du vil aktivere Automatisk blokering af indtrængen, skal du klikke på Til (anbefales). Derefter skal du vælge, hvor længe du vil aktivere Automatisk blokering, på rullelisten Automatisk blokering af angribende computere i.

7. Klik på OK i vinduet Automatisk blokering af indtrængen.

8. Klik på Luk i vinduet Indstillinger.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v1224836_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/08/2018