Sådan aktiveres eller deaktiveres AutoBlock

Når et angreb registreres på computeren, blokeres forbindelsen automatisk for at sikre, at computeren er beskyttet. Hvis der registreres en anden angrebssignatur på samme computer, aktiverer Norton-programmet Automatisk blokering. Funktionen Automatisk blokering blokerer al trafik mellem din computer og den angribende computer i en bestemt periode. I denne periode blokerer Automatisk blokering også trafik, som ikke svarer til angrebssignaturen.

Du kan angive i hvor lang tid, at Norton-programmet skal blokere forbindelser fra angribende computere. Norton-programmet blokerer som standard al trafik mellem din computer og den angribende computer i en periode på 30 dage.

Med Automatisk blokering stoppes trafikken mellem din og en bestemt anden computer.

Hvis AutoBlock blokerer en eller flere computere, som du har brug for at have adgang til, kan du deaktivere AutoBlock.

Sådan aktiveres eller deaktiveres AutoBlock

1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Klik på Firewall under Detaljerede indstillinger i vinduet Indstillinger.

3. Klik på fanen Beskyttelse af browser og mod indtrængen.

4. Klik på Konfigurer i rækken Automatisk blokering af indtrængen under Beskyttelse mod indtrængen.

5. Benyt en af følgende fremgangsmåder i vinduet Automatisk blokering af indtrængen under Automatisk blokering :

• For at deaktivere den automatiske blokering af indtrængen skal du klikke på Fra.

• Hvis du vil aktivere Automatisk blokering af indtrængen, skal du klikke på Til (anbefales). Derefter skal du vælge, hvor længe du vil aktivere Automatisk blokering på rullelisten AutoBlock angribende computere i.

6. Klik på OK i vinduet Automatisk blokering af indtrængen.

7. Klik på Luk i vinduet Indstillinger.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v1224836_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 12/09/2016